rebelion-fatality

Vier het 5-jarig bestaan van Rebelion tijdens Q-dance presents: 5 Years of Rebelion

birgit
Birgit Roobol - 28 augustus 2019
Met een compleet nieuwe sound veroverde en veranderde dit duo de raw hardstyle scene definitief. Na de legendarische Uprising en het bouwen van hun Empire, is het tijd om deze raw hardstyle legendes van de toekomst te eren. Gesteund door artiesten die hun passie delen, wordt dit een avond die het begin van een nieuw tijdperk voor raw hardstyle markeert. Dit is Q-dance presents: 5 Years of Rebelion.

De Schotse jongens hebben een bijzonder, niet altijd even geliefd pad bewandeld. Maar met een duidelijke straight-forward visie, een eigen geluid, enorme passie en dedication, zijn ze binnen no-time uitgegroeid tot een van de meest succesvolle raw hardstyle duo’s van vandaag.


We push each other pretty hard. Sometimes maybe too far, but that’s the reason why we are so diverse and have come where we are now. We are really proud of that.
Na de goed geslaagde samenwerking tussen Q-dance en Rebelion voor het maken van het QAPITAL anthem, slaan ze opnieuw de handen ineen voor een nacht vol raw hardstyle. De experimentele raw hardstyle sound, met duidelijke invloeden uit early hardstyle, maar ook uit andere stijlen zoals drum ‘n bass, metal en hiphop staat deze avond centraal. Van 22.00 uur tot 07.00 uur kun je genieten van tracks als ‘Rampage’, ‘Bring It On’ en ‘The Edge’ en laten deze Schotse rebellen horen hoe zij de raw hardstyle sound veranderden.

Q-dance Studio’s

We vertelden al eerder over de verhuizing van het Q-dance hoofdkantoor en hun te gekke plannen om de mooiste rave-locatie van Nederland om te dopen tot home of the harder styles. We konden natuurlijk eerder al genieten van de POWER HOUR première in de Warehouse Elementenstraat (Q-dance Studio's), maar ook de Sub Zero Project album reveal party en de Defqon.1 pre-party. De POWER HOUR première van 2019 staat inmiddels alweer op de agenda (4 oktober, ga daar heen) en er komt nog heel veel meer nieuws aan. Met een agenda vol kleinere feestjes, showcases en hostingen brengen ze hardstyle naar de Amsterdamse clubscene en daar worden wij héél, héél erg blij van. To be continued…

 

Are you ready to join the Rebelion? Tickets voor Q-dance presents: 5 Years of Rebelion zijn vanaf nu verkrijgbaar via de Q-dance website . Meer informatie over de line-up wordt binnenkort bekendgemaakt.