Pussy Lounge at the Park 2017 001

Pussy Lounge at the Park 2017

mitchell
Mitchell van Eenige - 13 juni 2017

Breda is er nog steeds van aan het bijkomen. Hete vrouwen, zomerse temperaturen en te gekke tracks. Afgelopen zaterdag was het tijd voor Pussy Lounge at the Park 2017. Opblaasdieren vlogen door het publiek, samen met de vrolijke kleuren van confetti. Het suikerspinnengehalte was weer zoals vanouds maximaal aanwezig bij het zeer gewilde freestyle spektakel van b2s.

Hete schaarsgeklede dames, vette tracks en vooral de boel niet zo serieus nemen, dat is Pussy Lounge! En dit keer in een zomers tintje. De grote stage wordt vergezeld door een reuzenrad en après-ski bar, maar het is vooral de eigen sound die dit bijzondere concept zo eigen maakt. Er zijn veel tracks uit een ander genre voorzien van een freestyle jasje en er komen vaak legendarische tracks voorbij, zoals ’98 to your mind’, meegezongen door het hele publiek. Eigenlijk maakt het ook niet uit naar welke editie je gaat van Pussy Lounge. Indoor of outdoor, het dak gaat er gegarandeerd vanaf!

Een hoogtepunt van deze heerlijke zaterdag, is de vuurwerkshow, die niet aan het einde, maar tussen 22.00 en 23.00 uur is. Een heerlijke verrassing en het hele publiek gaat los. Ook de set van Mad Dog was extra bijzonder. Normaal is het publiek wat meer straight to the point hardcore gewend van deze Italiaanse dj. Maar dat ook met andere vormen van hardcore raad weet, bewijst hij met deze set. Mad Dog komt deze zomer met een nieuw album en maakt hier duidelijk reclame voor. Het bpm stijgt, smerige kicks beuken door de speakers en deze zomerse editie van Pussy Lounge wordt snoeihard afgesloten. Wat een toffe set, dat belooft heel veel goeds voor zijn nieuwe album.

Voor de harder styles liefhebbers die eens wat anders willen, is Pussy Lounge een echte aanrader! Er is geen ander feest wat zichzelf zo kan onderscheiden. Wat wel in gedachten gehouden moet worden is dat er maar één grote stage is, maar wie zegt dat dat gaat vervelen? b2s bewijst het tegendeel!

Pussy Lounge is weer terug te vinden op Decibel en op de Pussy Lounge XXL editie in Ahoy. Zien we je daar?