Pussy Lounge Wintercircus 2018 001

Pussy Lounge Wintercircus 2018

lauren
Lauren Bekker - 14 maart 2018

Der Winterzirkus ist zurück! Geen wintersport dit jaar? Niet getreurd, je kunt nu après-skiën in eigen land. b2s presents: een winterwonderland spektakel, nog net voordat de lente haar intrede maakt, waar legendes als DJ Paul Elstak, Darkraver en Ruthless onmisbaar zijn. Het is tijd voor Pussy Lounge Wintercircus 2018. Ganz geile freestyle sets, Pussy Babes in Tirolerpakjes en heel veel poedersneeuw. Let’s get ready to jodel.

Bang om je te vervelen? Niet op Pussy Lounge Wintercircus, want er is genoeg te doen. Voor een afzakkertje, kun je weer de après-ski-tent in en die is dit jaar maarliefst vijf keer zo groot. Hier is het opnieuw één groot bierfestijn, inclusief ‘Anton aus Tirol’. Verder kun je op de opblaasbare rodeo-eland rijden en te gekke prijzen winnen, als je een goede tijd neerzet. Ook kun je dit jaar weer verkleed foto’s maken met je vrienden. Het enige wat dit jaar wordt gemist, is de bobsleebaan, jammer!

Pussy Lounge Wintercircus 2018 002

Ruthless trapt voor ons de dag af. Hij begint met een heerlijk setje om in te komen. Nog niet meteen het gas erop, maar wat een lekker setje. Hij knalt er een paar heerlijke raw hardstyle rammers in, waar we meteen vrolijk van worden. The perfect way to start your day.

Jawohl! Geen Pussy Lounge zonder deze held, mr. Pussy Lounge himself: Darkraver. In zijn anderhalf uur durende freestyle set, gooit hij zelfs platen als ‘Bizzey – JA’ gemixt in een freestyle jasje. Het is één groot feest. Knettergek, maar wij houden er wel van. En aan grote helden bij Pussy Lounge dus echt geen gebrek. Want ook The Prophet staat vandaag op de line-up. De sfeer zit er écht lekker in en als hij zijn nieuwe nummer ‘Lights Out’ draait, gaat het hele publiek uit z’n dak.

Pussy Lounge Wintercircus 2018 003

Naast toffe activiteiten en top dj’s, is er ook een mega foodcorner waar je kunt genieten van Deutsche braadworsten en glühwein aan van die houten tafels die je echt doen denken aan de eettentjes op de piste. Saufen! Het winterse thema is echt overal op het terrein tot in de puntjes uitgevoerd. b2s heeft alles uit de kast gehaald om er een keihard freestyle-feest van te maken.

Vanaf 18.00 uur is het tijd om een tandje harder te gaan, Mental Theo bijt het spits af. Een goede mix tussen oldskool en hardcore tracks worden gedraaid en ook aan sfeer weer geen gebrek. Hierna volgt The Godfather of Hardcore: Paul Elstak. Zoals altijd doet hij zijn naam eer aan met een heerlijk setje, natuurlijk afgesloten met het nummer ‘Partyraiser & Repix – Ode To The Godfather’. Als Promo het podium betreedt, gaat het bpm opnieuw omhoog en beuken de smerige kicks door de speakers, om ook deze editie van Pussy Lounge gepast af te sluiten. Over een tandje harder gesproken.

Pussy Lounge Wintercircus 2018 004

Houd je van gekkigheid, keiharde freestyle platen en zorgeloos uit je dak kunnen gaan? Dan is Pussy Lounge Wintercircus een feestje dat niet mag ontbreken in je agenda. Ook het publiek dat niet vaak hardstyle, freestyle of hardcore festivals gaat, zal hier een topdag beleven. Want naast flink losgaan, kun je ook nog heel veel andere leuke dingen doen om een superleuke dag te hebben. b2s zorgt in ieder geval voor één groot, onvergetelijk circus met veel confetti, opblaasdieren en knappe gogo danseressen in een winters tintje. Jetzt geht los. Tot de volgende editie!