The best of Frequencerz en de eeuwige eer van een

The best of Frequencerz en de eeuwige eer van een X-Qlusive hosting

birgit
Birgit Roobol - 1 februari 2018

Ran-D, B-Front, MC Villain, Wildstylez, Frontliner, Brennan Heart, Noisecontrollers, Headhunterz, Showtek, The Prophet, Noisecontrollers, Zany, D-Block & S-te-Fan, Technoboy, Dana en Pavo. Ze hebben allemaal een ding gemeen. Een prominente plek op het podium waar de hele nacht één artiest centraal staat. X-Qlusive. Aan de goedlachse, enthousiaste en knettergekke Niels Kolster en Pepijn Hol, oftewel Frequencerz, dit jaar de eer. Ze hebben hun naam voor eeuwig gevestigd in de hardstylescene. Met ruim tien jaar ervaring is het dan ook geen verrassing dat ze zich mogen toevoegen aan dit legendarische rijtje namen.

Waar de diversiteit in de scene af en toe ver te zoeken is, is daar Frequencerz. Ze zijn eigenwijs en gaan volledig tegen de stroom in. In plaats van steeds hardere raw tracks te produceren, combineren ze euforische en raw hardstyle op een unieke manier. En dat levert geweldige tracks op. Maar niet alleen in de studio bewijzen ze hun kwaliteiten, want op welke line-up dan ook – een Frequencerz set verveelt nooit. Niels en Pepijn halen zoveel plezier uit het draaien en brengen dit met gigantisch veel energie over op het publiek. Ze zijn een genot om naar te kijken.

In hun zogenaamde ‘Medium rare’-hardstyle hebben ze de perfecte balans gevonden. Een balans die duidelijk terug te vinden is op de line-up van zaterdag. Vrienden, trouwe collega’s en artiesten die ze muzikaal supporten. Natuurlijk is de Roughstate Alliance aanwezig en worden we verrast door de koning van hardstyle: Headhunterz, maar gaan we ook een te gek feestje bouwen tijdens Crazy Hour (ZazaFront en Frequencerz) en natuurlijk met Mental Theo & The Viper. Serieuze kicks, prachtige platen met een klein carnavalsausje.

Niemand feest zoals Frequencerz. En daarom zijn de spotlights zaterdag van hun. Tijd om een ode te brengen aan hun bijzondere carrière. Het wordt een nacht vol goede kicks, energie, gekkigheid en opblaasdieren. Kun je nu al niet wachten? Wij hebben het beste van Frequencerz verzameld in een heerlijke Spotify playlist. Draai je volume knop omhoog, duik alvast de verkleedkist in en waan je de komende twee uur in een met lasers verlichte AFAS Live. Cause when they play, they bring the party.