Da Tweekaz krijgen eigen X-Qlusive #Tweekapower 00

Da Tweekaz krijgen eigen X-Qlusive #Tweekapower

birgit
Birgit Roobol - 8 november 2018

Ran-D, B-Front, MC Villain, Wildstylez, Frontliner, Brennan Heart, Frequencerz, Noisecontrollers, Headhunterz, Showtek, The Prophet, Noisecontrollers, Zany, D-Block & S-te-Fan, Technoboy, Dana en Pavo. Ze hebben allemaal één ding gemeen. Ze verdienden allemaal de prominente plek op het Q-dance podium waar de hele nacht één artiest centraal staat: X-Qlusive.

Van het klassieke hardstyle geluid tot raw hardstyle, een breed spectrum van stijlen is al aan bod gekomen tijdens de verschillende edities van X-Qlusive. Maar dit keer gooit Q-dance het echt over een totaal boeg. De eer van X-Qlusive 2019 is aan Da Tweekaz!

Zonnebril op, badeendjes bij de hand, een glimlach van oor tot oor en fistpumping to each beat. Zo euforisch en vrolijk zijn er maar weinig. Hate it or love it, maar deze Noorse dj’s mixen als geen ander de voor sommigen zo serieuze hardstyle sound met een hele hoop gekkigheid. Van Disney tot het complete Gall & Gall assortiment, niets blijft bespaard. Da Tweekaz maakt van iedere set een feestje en hun gigantische dosis energie is uniek. En als ze zelf niet achter de decks staan, staan ze wel vooraan te feesten.

Verwacht Vodka, Tequila, Jägermeister, Tweekaducks, confetti, Tweekafriends & family en een flink arsenaal aan Disney-tracks en gekleurde lasers. Nobody party’s like Da Tweekaz, en daarom zijn zij op 26 januari 2019 voor even de baas. #Tweekapower


It’s coming: X-Qlusive Da Tweekaz 2019! Wil jij dit Tweekaspektakel niet missen? Op 24 november start de kaartverkoop. 

  • Koop je tickets vanaf 24 november 13.00 uur hier.
  • Bestel vanaf 10 november 13.00 uur Hotel Packages hier.