Q-BASE - for the Die Hards only! 001

Q-BASE stopt: de laatste editie op 8 september 2018

birgit
Birgit Roobol - 15 mei 2018

Vijftien jaar lang trok Q-dance de grens over, naar de militaire luchtbasis van Weeze in Duitsland, voor de veertien uur durende afsluiter van het festivalseizoen. Eén van onze hoogtepunten van het jaar. Maar daar komt een einde aan. Q-BASE stopt. Op 8 september 2018 organiseert Q-dance de allerlaatste editie.

Veertien uur lang keihard raven onder het genot van de beste hardstyle. This one is for the die hards only. Zodra de zon het veld ruimt voor de maan, maak je intrede in een compleet andere dimensie en transformeer je tot een echte die hard. Q-BASE is echt een uniek concept binnen de hardstylescene. We gaan dit bijzondere feestje dan ook echt ontzettend missen.

Lees ook: ‘Raven met Die Hards op Q-BASE’

Q-BASE stopt: de laatste editie op 8 september 201

Maar Q-dance zou Q-dance niet zijn, als ze voor deze laatste editie echt zouden uitpakken. “Q-BASE heeft grote impact gehad op de hardstylescene en verdient een waardig afscheid. Daarom trekken wij deze laatste keer echt alles uit de kast – het wordt de dikste editie ooit”, aldus Q-dance oprichter Wouter Tavecchio. Op 8 september wordt het legendarische afscheid gevierd. “Een eresaluut. Aan 15 jaar Q-BASE en aan jou, de trouwe Die Hard.” Meer informatie over de laatste editie van Q-BASE volgt binnenkort.

Gelukkig laat Q-dance ons niet met lege handen achter. Het is tijd voor een nieuw concept op Airport Weeze dat in 2019 gelanceerd gaat worden. “Het wordt een unieke en grensverleggende festivalervaring.” We keep you posted!