Lauren: How I got into Hardstyle 001

Lauren: How I got into Hardstyle

lauren
Lauren Bekker - 21 september 2017

Keek jij uit naar het moment waarop je 18 werd? Eindelijk oud genoeg voor een hardstyle feestje! Ontdekte je de muziek pas op latere leeftijd? Of vond je het misschien vreselijk en ben je, nadat je vrienden je meesleurde, compleet van gedachte veranderd ? In How I got into Hardstyle vertellen onze Hardstyle Reporters over hun party carrière, hoe zij hardstyle ontdekten en voor altijd verkocht raakten.

Hardstyle Reporter Lauren is misschien wel ons kleinste lid, ze behoort zeker tot één van de grootste party animals. Als ze even niet aan het stampen of aan het heen en weer springen is, shined ze als reporter in onze interviews en video’s. Daarnaast heeft ze ook nog een heerlijke vlotte pen, waarmee ze alle in’s en outs over de scene hier op Hardstyle Report deelt! In 2013 is haar carrière als hardstyle liefhebber van start gegaan en sindsdien raakte ze verkocht. Dit is haar verhaal!

Lauren: How I got into Hardstyle 002

Mijn beste vriendin en ik waren helemaal gek van house. Op jonge leeftijd droomden we weg bij aftermovies van Tomorrowland en Mysteryland en wilden niks anders dan hier zo snel mogelijk een keer heen gaan. Vrienden van ons gingen wel vaak naar hardstyle feestjes, maar wij vonden house toch leuker. Tot Mysteryland 2013. Wij gingen met een vriend (die van hardstyle houdt) naar Mysteryland. Het eerste uurtje hebben wij doorgebracht, precies zoals de verwachting, bij de Don’t Let Daddy Know stage. Totdat we ons hebben laten overhalen mee te gaan naar de Q-dance stage. Eenmaal daar aangekomen, was het wel een beetje wennen. Maar toen Year of Summer, op dat moment dé zomerhit, van Wildstylez door de speakers dreunde en we die sfeer proefden, die ik nooit eerder geproefd had, wist ik dat ik nooit meer iets anders wilde dan hardstyle!

Eenmaal naar Mysteryland geweest, begon mijn hardere stijlen bestaan. Mijn vrienden gingen de week er op meteen naar Ground Zero 2013. We waren verkocht. Ik kende het feest niet, maar had gehoord dat dit wel een heftige zou worden. Hele andere koek dan Year of Summer in ieder geval. Toch ben ik weer overgehaald. En ik vond het geweldig.

Hierna volgde Thrillogy 2013. Ik herinner het nog als de dag van vandaag. Partyraiser, Adaro en Frontliner hadden hier hun eigen stage. Op dit feest onstond mijn liefde voor Adaro, vanaf dit moment was hij mijn allergrootste held en ik kan echt intens genieten van zijn heerlijke kicks. Door naar het volgende feestje en stond echt te popelen om naar Hardbass (2014) te gaan. Hier zou hij namelijk verschijnen in Team Red. Dit was ook meteen voor het eerst dat ik met een Kwibus naar een feest ging; wat voor mij een hele ervaring was, vooral zo ver en met 45 man. In de bus werd ik al helemaal overdonderd met alle waanzinnige verhalen over het Gelredome en dit feest, dus stiekem werd ik al helemaal zenuwachtig.

Lauren: How I got into Hardstyle 003

Eenmaal aangekomen, spullen in de locker, onderweg naar de zaal, ga ik door een deur en het eerste nummer wat ik hoorde was: “Sparks (Turn off Your Mind) – Atmozfears & Audiotricz. Ik zag zo’n 25.000 man in één zaal staan en wist even niet wat mij overkwam. “This is the time to turn off my mind!” Verkocht voor altijd. Hier ontstond mijn hardstyle verslaving en vanaf dat moment was ik van plan geen feestje meer te missen!

Mijn liefde ging de eerste tijd vooral uit naar hardstyle, totdat ik naar Masters of Hardcore ging. Met mijn beide vuisten in de lucht begon mijn liefde voor hardcore te gaan kriebelen. Van Adaro naar Angerfist. Sindsdien was ik vooral te vinden op de hardcore feestjes en stages.

Van toen tot nu. Uiteindelijk kan ik nu van beide stijlen ontzettend genieten en is het niet alleen de muziek. Ook de sfeer die je op deze geweldige feesten proeft. Ik houd van niks anders meer dan met al mijn vrienden los gaan op die heerlijk hoge bpm’s en hoop ik hier nog héél lang van te genieten.

How I got into Hardstyle