festivalseizoen

A love letter to... het festivalseizoen

lauren
Lauren Bekker - 23 april 2019
Lief festivalseizoen,

God, wat heb ik jou gemist. Maar nu het zonnetje schijnt, de lucht meer dan blauw is en we het eerste festivalweekend hebben gehad, lopen de rillingen over mijn lijf. Het nachten doorhalen en naar buiten lopen in een stroom van zombies, is nu toch echt voorbij. Iedereen is vrolijk. Zonnebril en beste outfit uit de kast om in de buitenlucht te shinen, speciaal voor jou. Eindelijk ben je weer bij me terug.

Je laat mijn hartje sneller kloppen. Alleen al de gedachte aan je, maakt me zo hysterisch als een koe die voor het eerst weer de wei in mag. Huppelend van de parkeerplaats richting de magische poorten van het festival, terwijl ik de vrolijke klanken en een heerlijke bass al op de achtergrond hoor. Niets laat me levendiger voelen dan dit.

Met tientallen dj’s verdeeld over meerdere stages, hoef ik me nooit bij jou te vervelen. Zin in iets harders? In freestyle? In dansen in de zon? Of liever hard gaan in een donkere tent? You’ve got it all. En wil ik een rondje lopen? Dan kan ik uren over je terrein dwalen en maak ik de gekste dingen mee. Gegarandeerd dat ik aan het eind van de dag een heel nieuw stel vrienden heb gemaakt. Ik houd ervan.

 
Ben ik mijn vrienden kwijt? Dan vind ik ze in de stralende zon net wat makkelijker terug. En laat ik iets vallen? Dan raap ik het gewoon op, zonder met zes zaklampen te moeten schijnen om het te terug te vinden. Zin in een aftertje? Gewoon, om nog even de sets van de dag te bespreken en uitgebreid over de stage te lullen? No problem. Ik hoef niet op de tijd te letten. Voordat de volgende dag echt aanbreekt, kan ik nog wel even flink doorgaan.

Om nog maar te zwijgen over je fantastische eindes. Want wauw, wat heb ik daar naar uitgekeken. Het is niet alleen het festival zelf wat je hoofd op hol brengt, maar ook die fantastische eindshows. Die lichten, het vuurwerk en de betoverende anthems. Kippenvel, van m’n kruin tot m’n tenen. Er is geen betere manier om je dag af te sluiten.

Natuurlijk kan ik genieten van een goed, donker indoorfeestje, maar eerlijk? Het hele indoorseizoen kijk ik naar je uit. Voor mij is er niets beter dan samen met m’n vrienden met lekker weer in de buitenlucht te genieten van de muziek, drankjes en dansjes. Dit is geluk ten top.

festivalseizoen2


Dus, na de heerlijke kick-off van het festivalseizoen, ben ik meer dan klaar voor je. Dagjes en weekendjes, van Reminder, Intents Festival, Defqon.1 Weekend Festival tot Dominator, Decibel outdoor en Mysteryland. Don’t get me even started. Er staat zoveel moois op de agenda. Ik kan niet wachten.

Op alle nieuwe, mooie avonturen, de ontelbare zonnestralen, de geniale setjes, de heerlijke plaatjes en de fantastische eindshows. Lief festivalseizoen, please be good to me. Want ik ben dol op je.

A love letter to...