rebirth-festival-aftermovie-3

REBiRTH Festival 2019: weekend aftermovie

birgit
Birgit Roobol - 10 juli 2019
Het lijkt wel een eeuwigheid geleden dat we vanuit de donkere zalen eindelijk de zonnige weide in mochten. De festivals zijn op volle toeren. Toch is het nog maar 3 maanden geleden dat we het seizoen aftrapte op REBiRTH Festival. De eerste 3-daagse weekender, de festivalcamping, het anthem van Adaro en de Sub Zero Project hosting. Laten we nog één keer teruggaan naar dat heerlijke moment. Dit is de aftermovie van REBiRTH Festival 2019!

“Met trots presenteren wij onze aftermovie van REBiRTH Festival 2019! Ons eerste 3-daagse weekend, inclusief de REBiRTH Residence camping. Wat was het vet en wat hebben we genoten! Een weekend vol vette acts, nieuwe herinneringen en vol met blije bezoekers die eindelijk weer naar buiten mochten. Samen hebben we het festivalseizoen succesvol geopend!”

Natuurlijk zijn ze in Haaren achter de schermen alweer druk bezig met REBiRTH Festival 2020. “Onze exacte plannen houden we nog even geheim. Maar een ding kunnen we je beloven: we zijn nog lang niet uitgegroeid. We breiden niet alleen onze camping uit, maar ook opnieuw het festivalterrein! Verwacht een nog dikkere, vettere, grotere editie!”

 
Kijkje achter de schermen
De aftermovie van REBiRTH Festival is gemaakt door Stan Broeksteeg, van stanbroeksteeg.nl. Als freelance filmmaker schiet Stan ontzettend veel projecten, maar deze aftermovie is voor hem extra bijzonder. “Na weken van hard werken, slapeloze nachten en ontelbaar veel uren van zoeken naar het perfecte shot, is het project van het jaar eindelijk uit: de REBiRTH Festival 2019 aftermovie!”

“30+ uur aan beelden, grofweg 13,6TB in grootte, 18 tracks en 3 dagen festival mania, strak verpakt in een video showcase van 14,5 minuten. Dit jaar wilde ik mensen het hele evenement in alle facetten laten ervaren. Daarom heb ik mijn best gedaan om een soort achtbaan te maken, die van begin tot eind je volle aandacht trekt.”

Het duurt nog even, maar mocht je nou alvast heel veel zin hebben in de aftrap van het festivalseizoen 2020? Pre-registreer je dan hier! Vergeet ook niet de Facebookpagina van REBiRTH Festival te checken, daar maak je kans op 4x REBiRTH Festival 2020 Weekend VIP tickets + Residence camping, 1 Flexotel en €250 munten.