Wildstylez is de anthem maker van Qlimax 2017 001

Wildstylez is de anthem maker van Qlimax 2017

birgit
Birgit Roobol - 18 oktober 2017

Het liet nog even op zich wachten, maar heel spannend was het eigenlijk niet meer. Niet geheel onverwachts werd gisteren om 19:00 uur tijdens een Q-dance livestream de Qlimax anthem maker van 2017 bekend gemaakt. En dat is Wildstylez.

Het is misschien wel het belangrijkste anthem dat je als artiest kan maken. Want anders dan op een gemiddeld festival, wil de bezoeker volledig weggeblazen worden door show, het podium en de muziek. Qlimax is de muzikaliteit en donkere sfeer van hardstyle ten top. Daar speelt het anthem een hele belangrijke rol in.

Na alle bijzondere dingen die Wildstylez al heeft gedaan, was dit er nog zeker één om van zijn bucketlist te strepen. Als één van de leading artists van de hardstyle scene en het belangrijkste feest samenkomen, moet daar wel een geniale plaat uitkomen. En terwijl Wildstylez normaal bekend staat om zijn open sound, weet hij het mysterieuze, donkere gevoel van Qlimax perfect in The Temple of Light te bevatten. Geen wonder dat hij er honderden uren in gestoken heeft, in tegenstelling tot andere Wildstylez platen, die hij vaak in een paar uurtjes afkrijgt.

Hoe groot je ook bent, wat je ook hebt gedaan. Het Qlimax anthem blijft dus een big deal. Eén die Wildstylez wat ons betreft heeft waargemaakt. En ook tijdens Qlimax zeker zal gaan waarmaken, want zijn set zal op 18 november anders zijn dan wat we normaal van hem verwachten. Geen Year of Summer dus.

We zijn benieuwd wat Q-dance voor de rest voor ons in petto heeft. Nog maar één maand wachten. Dan barst het allermooiste indoorfeestje ter wereld los.