A love letter to... E-Force 001

A love letter to... E-Force

lauren
Lauren Bekker - 8 oktober 2018

Lieve E-Force,

Een paar jaar geleden veroverde jij mijn hart al met platen als: ‘Open the Gates’ en ‘Men of Steel’. Maar niet alleen jouw klassiekers, ook recente nummers als ‘Running the Streets’ met Luna en ‘Attack’ met Bass Chaserz heb ik kapot gedraaid en ontbreken niet in mijn favoriete playlist. Wat je ook maakt of draait, voor mij ben je één van de beste en meest gevarieerde artiesten binnen de raw hardstyle scene.

Je draait al jaren mee en dat is niet voor niets. In 2011 bemachtigde jij een dik verdiende plek in de scene en zit sindsdien bij Scantraxx. Vanaf hier groeide je uit tot hardstyle fenomeen. Maar met ‘Seven’ maakte je jezelf echt onsterfelijk. Dit pareltje werd terecht beloond met een nummer één plek in de Q-dance Top 100 in 2014.

Toch sta je staat duidelijk niet on top van je succes te genieten. Je werkt keihard, blijft jezelf opnieuw uitvinden en als geen ander durf je te blijven variëren. Daarom mis ik geen enkele set van jou op een feest. Van melodieuze platen tot een keiharde beuktrack, het is iedere keer weer een grote verrassing waar je ons mee omverblaast. Om over je energie en drive maar te zwijgen! Het publiek gaat tot op de laatste minuut volledig door het dak, en er gaat dan ook geen set voorbij zonder dat ik die met een voldaan gevoel verlaat.  

Op Hard Bass 2015 heb je me echt volledig weggeblazen. Samen met Deetox en MC DL betrad je de stage als ‘Freakz at Night’. Aangezien niemand van te voren wist wie dit waren, kwamen jullie als een complete verrassing. Keiharde, rauwe kicks vlogen door het GelreDome en van de OST van Team Red hadden jullie een waar meesterwerk gemaakt.

Maar ook jouw set op Defqon.1 Weekend Festival 2018 was een absoluut hoogtepunt. Ik kan hem blijven luisteren en weer in de wolken raken van dit geweldige moment: ‘E-Force – Do or Die’, “From this point now I feel I’m gonna fly, YEAH, It’s eather DO OR DIE!”. En natuurlijk dé mastercollab en één van mijn favoriete raw platen ever: E-Force & Warface & Rebelion – One, wat een klapper.

Edward, jij bent absoluut één van de bazen van de raw hardstyle scene, aangezien jij telkens weer weet te scoren met jouw goud geproduceerde platen. Ik hoop je nog jaren aan de top mogen te bewonderen.

A love letter to...