A love letter to… je party maatje 001

A love letter to… je party maatje

birgit
Birgit Roobol - 12 december 2018

Lief party maatje,

Defqon.1, Qlimax, Q-BASE, X-Qlusive, Supremacy, Dominator, Decibel outdoor, Hard Bass, stuk voor stuk fantastische feestjes. Maar ze waren nooit zo mooi zonder jou. Jij bent mijn rots in de branding als ik het verschil tussen links en rechts niet meer weet. Degene die me, als ik helemaal los sta te gaan, herinnert aan mijn favoriete dj die zometeen bij een andere stage draait. Die mijn drankje vasthoudt, of waar ik op een extreem dorstig moment, een slokje van krijg. Jij bent degene waarmee ik al die mooie herinneringen deel, waarmee ik uren kan praten over die ene lekkere set of die te gekke plaat. Zonder jou is mijn feestje niet compleet. En daarom is deze liefdesbrief voor jou.

Ik heb je op een festival leren kennen of misschien kende ik je al een tijdje. Misschien was het liefde op het eerste gezicht of had onze vriendschap juist wat tijd nodig, maar vanaf het moment dat de vonk oversloeg, struinen we arm-in-arm al onze favoriete festivals en feestjes af. N et zoals B uurman en Buurman, Peppie en Kokkie, Headhunterz en Wildstylez, een onafscheidelijk duo. 

Weekend na weekend struinen we arm-in-arm al onze favoriete festivals en feestjes af. Van het overleven van de festivalcamping tot onze trommelvliezen op de proef stellen op een QAPITAL. We schreeuwen mee met tracks als ‘Living For The Moment’ en ‘Lose My Mind’ en stampen net zo hard onze Air Max lek op ‘Seven’ of de nieuwste knaller van Sefa. En wat we ook bedenken, meemaken, of doen, bij jou is het nooit te gek.

A love letter to… je party maatje 002
Van al mijn vrienden, heb jij net dat beetje extra. Wij connecten op een ander level. We delen dezelfde passie voor hardstyle en hebben al zoveel mooie dingen meegemaakt. Er is weinig zo mooi als een goede vriendschap, waarbij je samen maximaal kunt losgaan op de hardste festivals en feesten. Herinneringen moet je delen, daarom ben ik ook zo blij dat jij er bent.

Natuurlijk vallen we elkaar vaak in de armen en vertellen we hoeveel we van elkaar houden. Maar ook vandaag, wil ik het je nog één keer vertellen: jij + ik + hardstyle = mijn ultieme recept voor geluk. Ik hoop dat we nog heel veel mooie herinneringen mogen maken. En als we oud en grijs zijn, nog steeds naar onze favoriete plaatjes van toen luisteren. “Cause back in the days, we were living for the moment.”

H ardstyle till we die!

A love letter to...