Overleef je festivaldip! 001

Overleef je festivaldip!

eva
Eva Selhorst - 17 september 2017

Het is afgelopen. Na maanden van zonnestralen maar ook vooral heel veel regen, muziek, geniale sets, lol, vrienden, genotsmiddelen, katers, afterparty’s en hilarische kampeeravonturen, is het festivalseizoen van 2017 nu echt ten einde gekomen. Het is alsof we gisteren nog op Rebirth Festival rondwandelden voor de opening van ons favoriete seizoen van het jaar. Hoe kan het nu al voorbij zijn? Wat moeten we nu doen? Eerlijk? Het voelt als vallen in een zwart gat. Daarbij komt steeds één prangende vraag naar boven: hoe overleef je deze festivaldip tot het volgende festivalseizoen?

Moeten we ons leven beteren? Een veganistisch dieet waarbij je moet leven op blaadjes sla proberen? Een ontspannende hobby zoeken, zoals kutje kleien (jep, that’s a thing) of zelfs in therapie? Een mindfullness cursus (wat heb je?!)? Stoppen met je studie of werk en wegkwijnen van verdriet onder de dekens totdat de zomer weer aanbreekt? Wij hebben een beter idee. Want die donkere, koude herfst- en wintermaanden zijn zo gek nog niet!

Hardstyle Report sleept je door je festivaldip heen! We gaan terug die donkere zweterige zalen, evenementenhallen en stadions in. Bereid je voor op keiharde licht- en lasershows en lange nachten. Deze fantastische indoor feestjes van 2017 doen je dat regenachtige, modderige festivalseizoen heel snel vergeten! Wij zijn aanwezig! (Reports and awesome content guaranteed!) Jij ook?

The Return of Headhunterz 2017 

Zaterdag 30 september 22:00 – 07:00, Ziggo Dome, Amsterdam
Na de bijna over the top comeback, kon een feest gewijd aan zijn wederkeer naar de hardstyle scene natuurlijk niet ontbreken. En dat genoeg fans daar op zitten te wachten, bleek wel uit de snelheid van de kaartverkoop. Love him, or hate him, draaien kan hij als de beste. Met andere genieën als The Prophet, Psyko Punkz, Sub Zero Project en Noisecontrollers, belooft dit een heerlijke avond te worden.

Supremacy 2017

Zaterdag 30 september 22:00 – 07:00, Brabanthallen, ‘s Hertogenbosch 
Supremacy is een waar raw style walhalla. Je kunt kiezen uit hard, harder en hardst. En dat allemaal live! Met Radical Redemption, Warface ‘Heavy Artillery’, Act of Rage en Angerfist stamp je die festivaldip kilometers in de grond.

Pussy lounge XXL

Zaterdag 7 oktober 22:00 – 07:00, Rotterdam Ahoy
Pussy Lounge staat garant voor een dolle boel. Met ballonnen, confetti, opblaas dieren en danseressen krijg je het vanzelf warm. Zo sta je op Pussy Lounge festival en zo sta je in de Rotterdam Ahoy. Daarbij viert The Dark Raver zijn “Filthy Fifty”. Dus neem je zwemspullen maar mee, maar we zeggen niet wat we gaan doen…

Vroeger Was Alles Beter 

Zaterdag 14 oktober 14:00 – 01:00, Maaspoort Sports & Events, ‘s Hertogenbosch
Ken je deze nog, nog, nog? Oké, niet alles was vroeger beter, maar we herbeleven graag het verleden op dit fijne feestje. Weet je nog, vroeger, toen het nog festivalseizoen was? Haal al die bitterzoete herinneren op terwijl je staat te stampen. Een fijn feestje met een line-up bestaande uit onder andere Gunz for Hire, Noisecontrollers en B-Front.

Thunderdome: 25 years of Hardcore

Zaterdag 28 oktober 22:00 – 07:00, Jaarbeurs, Utrecht
DIT IS THUNDERDOME! Na een voorproefje gehad te hebben op Tomorrowland en Mysteryland kunnen wij echt niet wachten op deze Thunderdome editie. Na de allerlaatste Final Exam bleven veel teleurgestelde fans achter, maar op 28 oktober komen we met z’n allen bijeen voor een good old hakpartij op de vijfentwintigste verjaardag van hardcore! Een fantastische ode aan de Nederlandse gabbercultuur, dat moet keihard gevierd worden.

Qlimax 2017

Zaterdag 18 november 21:00 – 07:00, GelreDome, Arnhem
Qlimax is altijd een feestje om naar uit te kijken. En we zijn niet de enige die dat vinden. Je hoefde maar met je ogen te knipperen of ook deze editie was keihard uitverkocht. Dit jaar is het thema ”Enter the Temple of Light”. De line-up is nog niet compleet, maar we kunnen er, zoals altijd, vanuit gaan dat deze avond memorabel gaat worden. Dit gigantische spektakel in het GelreDome mag je als hardstyle liefhebber eigenlijk niet missen!