Hard Bass 2019: The Last Formation 001

Hard Bass 2019: The Last Formation

birgit
Birgit Roobol - 25 oktober 2018

Het einde van de Hard Bass tijdlijn nadert. Binnenkort zet b2s een streep onder een decennium Hard Bass in het GelreDome. Maar om ervoor te zorgen dat Hard Bass voor altijd in de boeken gaat als één van de meest legendarische hardstyle feesten ooit, overtreffen ze op 9 februari nog één keer de verwachtingen met een spectaculaire Last Formation. 

“We gather to finalize our data collection process, ultimately to launch our storage unit in space. A task unable to succeed without the help of those who represent a significant part of our legacy: you.”

Het futuristische thema wordt ook in de laatste editie van Hard Bass compleet doorgevoerd. Of we weer kunnen rekenen op een editie met teams is nog even de vraag, maar legendarisch wordt het ongetwijfeld. Vier gradaties hardstyles in combinatie met een hele dikke show. Ga nog een keer van euforisch naar keiharde raw onder het genot van oogverblindende lasers en een pompende bass. Maak herinneringen om nooit te vergeten en help b2s de laatste Hard Bass ooit legendarisch te maken. Zorg dat je erbij bent.


Op 27 oktober start de kaartverkoop van Hard Bass 2019: The Last Formation. Wil jij voor eeuwig bijdragen aan de Hard Bass legacy en de laatste editie onvergetelijk maken? Zorg dat je erbij bent. 

  • Koop je tickets vanaf 27 oktober 12.00 uur hier.
  • Bestel nu hier je Hotel Packages.