Prepare for the hit: Hard Bass 2018 is terug in he

Prepare for the hit: Hard Bass 2018 is terug in het GelreDome

birgit
Birgit Roobol - 20 oktober 2017

Een luide bass. Een stroom van lasers. Een zwetende, stampende massa. Zestien acts, vier formaties, één dome. Prepare for the hit. Op zaterdag 27 januari 2018 is het GelreDome opnieuw het podium voor een nieuwe editie van Hard Bass.

In vier verschillende hoofdstukken komen alle gradaties van hardstyle aan bod. Zwaargewichten uit de scene worden verdeeld onder Team Blue, Green, Yellow en Red. Ook dit jaar belooft b2s alles uit de kast te trekken. Verwacht unieke performances, spectaculaire live acts en een mega dikke show. De Japanse stijl en futuristische trailer spreekt ons in ieder geval heel erg aan.

Tickets & travel pakketten

Op zaterdag 4 november om 12.00 uur start de ticketsale via hardbass.tickets.b2s.nl. De eerste ticketkopers ontvangen een gratis upgrade naar een Premium ticket. Hiermee heb je een eigen entree, een gratis locker per twee personen, toegang tot de Premium lounge en deck en zelfs een exclusieve Hard Bass gadget. Ben je een echte luxepoes en wil je zeker zijn van een Premium ticket? Deze zijn uiteraard ook gewoon te koop.

Kom je van ver, of heb je geen zin om te BOB’en? Maak er een compleet weekendje weg van. Check dan de Hard Bass travel website, met hotel pakketten in Arnhem of Amsterdam. Deze verkoop is al gestart.