rebelion

A love letter to... Rebelion

“De energie die het me geeft, door alleen al te zien hoe leuk jullie het zelf vinden, daar kan ik gewoon geen genoeg van krijgen.”
mitchell
Mitchell van Eenige - 2 april 2019

Lieve Gary en Raymond,

Voor mij zijn jullie hét perfecte duo in de hardstyle wereld. Jullie zorgen ervoor dat ik twee tot vier keer per maand stad en land afrijd, om van jullie muziek te genieten. Samen met alle fanatieke mede-Rebels sta ik iedere keer weer vooraan. Het gaat nooit vervelen. En daarom wil ik jullie bedanken voor alles wat jullie mij en het publiek hebben gegeven de afgelopen jaren.

De eerste keer dat ik jullie muziek hoorde, was ik nog niet helemaal overtuigd. Jullie sound was zo nieuw en anders. Toch vond ik het wel interessant. Al lang voordat jullie op kwamen, stond ik op Q-BASE 2016 al klaar in de hangar. Het was het wachten waard. Met enorm veel power en energie bestormden jullie de stage en begonnen jullie de nieuwe Uprising tracks te draaien. Jullie bliezen me echt omver. Er zit zoveel drive in jullie muziek. Ik kon niet anders dan keihard springen en meegaan in jullie energie.

Nadat ik, maar ook de scene verkocht was, ging het erg snel. Jullie werden zo bizar snel populair. Staan jullie op de line-up? Dan staat de zaal bomvol, en ben ik erbij. Met jullie Uprising hebben jullie de scene echt beïnvloed. Het leek alsof de grenzen van de raw hardstyle vervaagden en de regels verbroken werden. Veel artiesten volgden hierin snel. Zo werd de typische Gearbox sound heel snel populair.


rebelion-fans

“DE ENERGIE DIE HET ME GEEFT, DOOR ALLEEN AL TE ZIEN HOE LEUK JULLIE HET ZELF VINDEN, DAAR KAN IK GEWOON GEEN GENOEG VAN KRIJGEN.”

In 2017 waren jullie onderdeel van Team Red, tijdens Hard Bass. Het was ongelofelijk om jullie tracks, die in zo’n korte tijd zo populair waren geworden, door een stampvol GelreDome te horen. Uprising in het GelreDome: bi-zar! In 2018 deden jullie dit nog gewoon een keer over, maar dan met  tracks van jullie tweede album. Opnieuw een enorm succes!

Van de Rebelion set op Supremacy tot jullie live-act Rebel[UT]ion op Defqon.1. Mainstages, overvolle festivaltenten, alles ging op zijn kop. Na al die sets die ik van jullie heb gezien, blijf ik me erover verbazen hoe jullie het iedere keer weer flikken. De energie die het me geeft, door alleen al te zien hoe leuk jullie het zelf vinden, daar kan ik gewoon geen genoeg van krijgen.

Geen wonder dat jullie de eer kregen dit jaar het QAPITAL anthem te maken. Het is geweldig dat jullie geëvolueerde sound nu zo goed tot zijn recht komt als anthem van zo’n groot feest. Jullie hebben het verdiend! De chaos gecombineerd met die rauwe sound past precies bij QAPITAL.

Ik kan nu al niet wachten op jullie set in de Ziggo Dome, omgetoverd tot raw arena. Jullie muziek horen tijdens de anthem show, gaat absoluut iets worden wat ik nooit meer zal vergeten. Gary en Raymond, bedankt voor alles. Jullie zijn mijn favoriete (raw) hardstyle duo. Ooit. Ik zie jullie, front-row. Rebel Forever.


Ook een groot Rebelion fan? Dan mag je de aankomende editie van QAPITAL niet missen. Scoor je tickets nu!

  • Koop je tickets voor QAPITAL 2019 hier.
  • Blijf je liever slapen? Bestel je Hotel Packages hier.
  • Bekijk hier de line-up voor QAPITAL 2019.

A love letter to...