REBELLiON 2019

Een nieuwe editie van REBELLiON: Call of the Dome

Win 2x2 tickets
birgit
Birgit Roobol - 26 augustus 2019
De oplettende hardstyle fan heeft de kleine sneek-peak op REBiRTH Festival al voorbij zien komen, maar nu is het officieel. REBELLiON is terug en groter dan ooit. Op 23 november 2019, van 14.00 tot 01.00 uur, vindt het evenement plaats op een nieuwe locatie, voor het eerst met twee area's.

De line-up van REBELLiON 2019

 

 • AREA 01: REBELLiON
 • Warface
  D-Sturb
  Act of Rage LIVE
  Rebelion
  Delete
  Killshot: Beastmode LIVE
  Rooler
  MYST LIVE
  Regain vs. Malice
  Ncrypta vs Luminite vs Thyron
  RVAGE - New Dimension LIVE
  Bloodlust vs. Artifact
  Level One
 •   Hosted by: MC Da Syndrome
 • AREA 02: REBORN RAW
 • Riot Shift
  Mind Dimension vs. Unkind
  Physika
  The Purge
  Neroz
  Chris One
  Genox
  Aversion
  The Shade
 •   Hosted by: MC Barricade
Met artiesten zoals Warface, Rebelion, Delete en Act of Rage op de line-up heeft REBELLiON de allergrootste raw hardstyle artiesten uit de scene weten te strikken. En het mooie is, ondanks de uitbreiding kun je nog steeds voor een scherpe prijs een ticket scoren. Koop je early bird ticket tot en met 31 augustus voor slechts € 32,50 (ex fee). Voor tickets en meer informatie, check de website van REBELLiON 2019.

Win 2x2 tickets voor REBELLiON 2019: Call of the Dome

"Two teams, two area's. Everyone is needed to complete the lucid task at hand. Together they form a chain, a red line." In de trailer zie je een aantal artiesten voorbij komen in een militair jasje. REBELLiON daagt namelijk de artiesten uit een geheime missie te volbrengen. Wat dat precies inhoudt, volgt later. Denk jij klaar te zijn voor deze taak? Check dan onze Facebook of Instagram en maak kans op 2x2 tickets voor REBELLiON 2019.