Dit is het anthem van Decibel outdoor 2018 001

Dit is het anthem van Decibel outdoor 2018

birgit
Birgit Roobol - 5 juli 2018

De energie, kwaliteit en passie van een feestje in een plaat vangen. Een anthem die je mee kunt zingen, heerlijk dansbaar is en die je nog jaren later herinnert aan dat vette feest. Je moet het maar kunnen. 

Ieder jaar is het weer een enorme uitdaging; een tof anthem maken dat het publiek klaarstoomt voor een nieuwe editie van Decibel outdoor. Er zijn namelijk al heel veel fijne Decibel outdoor anthems voorbij gekomen, zoals ‘The Beholder & Zany – Bleeding For The Harder Styles’, ‘Noisecontrollers – Summer in the City’ en ‘United’ door Ran-D ft. LXCPR. Dit jaar is Brennan Heart verantwoordelijk voor de soundtrack van Decibel outdoor 2018 – Fuelled by Fanatics.

“Voor het Decibel outdoor 2018 anthem heb ik een drieluik gemaakt. De oude sounds en kicks in het intro, een zomerse break en de drop is hardere kick, anders dan wat ik normaal doe. Ook het outro is weer een tandje harder. Niet extreem, maar wel lekker stevig. Zo maak ik het anthem voor iedere Decibel fanatic interessant.” – Brennan Heart.

Kun je niet wachten tot je in de stralende zon het anthem van 2018 vanuit je tenen staat mee te schreeuwen? Get ready for the ultimate festival destination en voeg ‘Fuelled by Fanatics (Official Decibel outdoor 2018 Anthem)’ toe aan jouw afspeellijst.