Ones to Watch at Decibel Outdoor Weekend 001

Ones to Watch at Decibel Outdoor Weekend

birgit
Birgit Roobol - 15 augustus 2017

Destination Decibel komt steeds dichterbij. Naast dat je je schone onderbroeken, kampeerspullen, tandenborstel, twintig paar droge sokken (serieus, neem er zoveel mogelijk mee), flessen drank en halve apothekerskast niet moet vergeten, betreft zo’n weekendfestival nog véél meer voorbereiding. Om je van al dat zware werk wat te verlichten, hebben wij onze favoriete artiesten en acts van aankomend weekend verzameld. Dit zijn de ones to watch tijdens jouw Decibel outdoor weekend!

Ones to Watch at Decibel Outdoor Weekend 002

Friday – The Kick-off

Start je eerste Decibeldag lekker melodisch met gouden meezingers van Audiotricz, Noisecontrollers en Brennan Heart, om je vervolgens tijdens de RAW set van Adaro echt klaar te maken voor steviger geschut. Bijvoorbeeld in de vorm van Minus Militia. Mop, mop, gas erop! Ga vervolgens nóg harder bij de Guerillas feat. Furyan, Neophyte, Nosferatu & Tha Playah.

Nog een beetje energie over? Gelukkig hoef je nog lang niet naar bed! In de Decibel Hangout nemen onder andere D-Sturb en Radical Redemption het over en knallen tot diep in de nacht door.

Ones to Watch at Decibel Outdoor Weekend 003

Saturday

Spijt van gisterenavond en nu al brak? Daar zet je je gelukkig snel overheen, want zaterdag is dé festivaldag. Natuurlijk is het heerlijk om rond te dwalen en op het gigantische terrein zelf dingen te ontdekken, maar er zijn altijd een paar artiesten die je sowieso moet zien! Wij zetten de meest bijzondere, speciale of toffe artiesten en acts voor je op een rijtje.

Ones to Watch at Decibel Outdoor Weekend 004

Clockartz

Deze jonge Italianen scoren hit na hit en krijgen eindelijk de grote spotlight die ze verdienen. Ze durven te experimenteren en dat is duidelijk hoorbaar in hun muziek en manier van draaien. We zijn héél erg fan en durven dan ook met zekerheid te zeggen: Clockartz is het dubbel en dwars waard om vroeg je bedje uit te stappen!

Ones to Watch at Decibel Outdoor Weekend 005

Phuture Noize

Zijn album Pursuit of Thunder is één van onze favorieten van de afgelopen tijd en Phuture Noize heeft zich de afgelopen tijd bewezen als uniek in de huidige scene. Zijn rauwe sound is tegelijk ontzettend enegeriek, melodisch en vol emotie. Hij weet ons iedere keer weer te raken en is daarom een artiest die je zeker niet mag missen tijdens je Decibel weekend.

Ones to Watch at Decibel Outdoor Weekend 006

15 years of TNT feat. Technoboy ‘N’ Tuneboy

Oh, you want some Italian classics, huh? 15 years of TNT is early, Italian en hard. Al vijftien jaar bundelen deze twee iconen hun krachten en tijdens deze show halen Technoboy ‘N’ Tuneboy echt alles uit de kast. We gaan terug naar de early days vol klassiekers zoals First Match , maar ook het meer recentere werk komt aan bod. Denk aan die legendarische collab met Showtek . Zéker even een kijkje waard.

Ones to Watch at Decibel Outdoor Weekend 007

Pat B Live

Natuurlijk mag in je Decibel weekend een flinke dosis gekte niet ontbreken! Zin om helemaal uit je dak te gaan op een goede mix van jump, French tek, freestyle en hardstyle? Vanaf 16:00 uur kun je een half uur knallen en al je energie kwijt met Pat B Live bij UP!

Ones to Watch at Decibel Outdoor Weekend 008

Dogfight Records Showcase

ITALIAN HARDCORE POWER! Schroef het bpm in de middag al lekker op en breek de Hardcore4Life stage af tijdens de Dogfight Records showcase feat. Mad Dog, AniMe, Noize Suppressor, Unexist & Tears of Fury.

Ones to Watch at Decibel Outdoor Weekend 009

Nightbreed Records: Running with the Wolves

Het allerbeste van Nightbreed Records met Endymion, Bass Chaserz en Degos & Re-Done. Nightbreed Records geeft een eigen draai aan de huidige RAW scene en komt keer op keer met fijne verrassingen. We verwachten véél nieuwe tracks en natuurlijk een onvergetelijke set! Don’t miss out!

Ones to Watch at Decibel Outdoor Weekend 0010

The Sound of Decibel

Hij is met recht een legend te noemen! Daarom aan hem de eer om ‘The Sound of Decibel’ neer te zetten. DJ Isaac zal tijdens deze set alle anthems van Decibel Outdoor voor jou op een rijtje zetten. Vijftien legendarische anthems in vijftien minuten. Pure Decibel nostalgie die je als echte liefhebber niet mag missen!

Ones to Watch at Decibel Outdoor Weekend 0011

Lady Dammage: The Coredoom showcase

Is uptempo meer jouw tempo? Geniet van Lady Dammage haar album showcase: The Coredoom. Dat wordt beuken!

Ones to Watch at Decibel Outdoor Weekend 0012

N-Vitral: Bomb squad

Zin om de Hardcore4Life tent compleet af te breken? N-Vitral zal optreden met zijn nieuwe live-act Bomb Squad en heeft op Dominator al bewezen hoe snoeihard dat gaat. “Louder than a bomb!” Verwacht 190+ bpm en explosieve kicks, this is for the diehards only!

Ones to Watch at Decibel Outdoor Weekend 0013

Dee-Block & S-te-Pack

Echte classic liefhebber en heb je nog vaak heimwee naar die goede oude tijd? Go back to the old school met deze heerlijke samenwerking tussen D-Block & S-te-Fan en Deepack!

Ones to Watch at Decibel Outdoor Weekend 0014

Sub Zero Project: The Project

Get ready for the project! The Project is misschien wel DE vetste plaat van 2017. De sound is niet alleen briljant, maar het bewijst ook maar weer eens over welke dosis talent deze jongens beschikken om op zo’n manier te experimenteren. Uiteraard konden (en mochten, want: we want more!) ze het niet daar bij laten, dus presenteert Sub Zero Project: The Project. Ze brengen met deze live-act dikke kicks in combinatie met heerlijke psytrance invloeden naar Decibel outdoor. En dat wil je uiteraard niet missen!

Ones to Watch at Decibel Outdoor Weekend 0015

Noisecontrollers: Attack Again

Return to the classics with Noisecontrollers! Hij is niet alleen, samen met Bass Modulators als NCMB, verantwoordelijk voor het Decibel outdoor anthem, maar deze Hardstyle Superhero neemt je op zaterdag óók terug naar de gouden hardstyle jaren! Verwacht een heerlijke reis door de tijd vol oude klassiekers, pure kippenvel platen en nostalgie ten top.

Ones to Watch at Decibel Outdoor Weekend 0014

Paul Elstak

Omdat je écht bij de Pussy Lounge stage geweest moet zijn, raden we je aan dit sowieso tijdens de set van Paul Elstak te doen. Hij verstaat de heerlijke Pussy Lounge madness als geen ander. Bereid je voor op dikke hardcore en freestyle platen, een bizar feestje met opblaasbare attributen en natuurlijk de heetste pussy babes.

Ones to Watch at Decibel Outdoor Weekend 0017

B-Freqz

You know what’s up! Wat ons betreft is de combinatie van B-Front en de Frequencerz één van de betere exclusieve collabs. RAW-hardstyle, maar wel net met dat beetje extra. Zorg dat je erbij bent op de mainstage. B-Freqz in da club! 

Ones to Watch at Decibel Outdoor Weekend 0018

Angerfist

De Decibel mainstage wordt op zaterdag traditiegetrouw door een hardcore act afgesloten. En dat kan er natuurlijk maar één zijn! Angerfist is world’s most leading hardcore act en zal niets van de mainstage overlaten! Bovendien kan je daarna meteen blijven staan voor de eindshow!

Ones to Watch at Decibel Outdoor Weekend 0019

Saturday Nightparty

Nog lang niet moe? Mooi, want je hebt nog een hele nacht voor je! Ben je klaar om helemaal naar de klote te gaan? Deze nacht begint namelijk allesbehalve rustig met rawstyle en zal eindigen met uptempo. A² Records, ook wel bekend als een van de beste Rawstyle labels, zet al vroeg de toon voor deze snoeiharde nacht en bundelt de krachten van Alpha², Digital Punk, E-Force en X-Pander voor een héle dikke set tijdens de Decibel Saturday nightparty. 

Ones to Watch at Decibel Outdoor Weekend 0020

Sunday – Closing Party

Hi party animal! Zijn we al een beetje brak? Geen probleem, daar sla je je snel genoeg doorheen, want ook zondag belooft weer een fantastisch feestje te worden! Je bent bijna aan het einde van je ‘Destination’ en alleen de echte Decibel Diehards zijn nu nog aanwezig. Op de Closing Party kunnen jullie tijdens de laatste uurtjes van Decibel outdoor opnieuw helemaal losgaan met onder andere Psyko Punkz, Wildstylez, Ran-D vs. Hard Driver en Frequencerz. Natuurlijk mogen ook de Pussy Lounge residents: Ruthless, The Viper, Paul Elstak, Darkraver en Ruffian niet ontbreken. Er is geen betere manier om jouw Decibel weekend af te sluiten!
 
ENJOY! #DB17