mysteryland

ID&T

In de laatste dertig jaar is elektronische dancemuziek uitgegroeid tot één van de meest populaire genres ter wereld, met ID&T als pionier aan het roer. Het grootste Nederlandse dancebedrijf ter wereld is bekend van de grootste festivals der aarde, zoals Mysteryland, Tomorrowland en Sensation. Waar ID&T zich op een breed spectrum van de dancescene richt, heeft ze haar succes te danken aan hardcore.

In 1992 zag ID&T het licht in Landsmeer, hetzelfde dorp als waar Q-dance later werd opgericht. Drie vrienden, onder de initialen ID&T (Irfan Ewijk, Duncan Stutterheim en Theo Lelie), zetten met ‘The Final Exam’ hun eerste stappen in het avontuur van ID&T. Met meer dan 10.000 bezoekers voor slechts de eerste editie, stonden ze binnen no-time aan het roer van een gigantisch hardcore imperium.

ID&T is inmiddels uitgegroeid tot het bekendste dance-bedrijf ter wereld. Het bedrijf is van alle markten thuis. Van Welcome to the Future tot het snoeiharde Thunderdome. Door haar focus op cultuur, kunst, muziek, maar ook het milieu opereert ze op een compleet ander leven dan de meeste organisaties. Met gigantische, creatieve en ijzersterke producties is ID&T altijd nét een stapje verder dan de rest.