Become a citizen of QAPITAL 001

Become a citizen of QAPITAL

carmina
Carmina Wassink - 28 maart 2017

Citizens of QAPITAL, pak je Nikes maar uit je kast! Het is tijd om te stampen! Aanstaande zaterdag is het dan eindelijk tijd om de boel flink te gaan verbouwen in de Ziggo Dome. Met een enorme waslijst aan festivals in het zicht, is dit een indoorfeest die je niet mag én kan missen.

“We gotta hack the system, time to shatter the cage. Destroy the code, we gotta start the rage. No longer oppressed, we rise up fanatical. This is our city, this is Qapital!”

Zet je schrap, want dit belooft één van je mooiste bezochte feestjes te worden. De afgelopen tijd werden we al geteased met het anthem: ‘Start The Rage’. Dit jaar was de eer aan Public Enemies om het anthem te maken en de verwachtingen hebben ze keihard waargemaakt. Deze plaat dreunt heerlijk door je speakers. QAPITAL vibes all over the place!

De ultieme RAW ervaring

Als echte rawliefhebber kan je dit feest echt niet missen. QAPITAL biedt de ultieme raw ervaring. For the diehards only! Ieder jaar hangt er opnieuw een uitgelaten sfeer, maar wat verwacht je anders met zoveel liefhebbers op één plek?! Het podium in Area 001 draait gedurende de hele nacht en bevindt zich in het midden van de zaal. Daar omheen zijn duizenden QAPITAL citizens verzameld, wat zorgt voor een te gekke interactie met de artiest en het publiek. Het gevoel als je dáár losgaat echt is onbeschrijfelijk.

Zoals je van de organisatie gewend bent, wordt het een nacht vol te gekke shows vol met vuur, lasers en knetterharde raw sets! Q-dance op z’n allerbest met dikke basslines en screeches die je hele lichaam zal doen beven. Toffe mensen, rauwe platen en keihard losgaan met je vrienden tot in de vroege uurtjes. Bestaat er iets beters dan dat?

Q-dance trakteert..

Maar dat is niet het enige waar Q-dance de bezoekers op zal trakteren. The Queen of Raw, wie kent haar niet, komt met een nieuwe live-act. Op QAPITAL zal Deetox voor de eerste keer haar live-act  ‘Bring the Riot’ vertonen. Daarnaast kunnen we ook genieten van The Showcase van E-Force ‘Edge of Insanity’ and last but not least zal N-Vitral het feest afsluiten. Een waardige closing, waarbij je het laatste uurtje al je energie eruit kan stampen op snoeiharde hardcore!

Dus voordat we weer overgaan in het festivalseizoen, we ons weer achter zonnebrillen gaan verstoppen en zullen dansen in de stralende zon, laten we nog één keer zien hoe vet feestjes als deze zijn. Eindeloos losgaan tot diep in de nacht alsof het nooit morgen wordt, vergezeld door snoeiharde raw. These are the nights that never die!

Rebel Army, prepare yourself for a night of madness and start the rage! Tot zaterdag! Tot op QAPITAL!

Foto’s door Q-dance