qapital-2016

QAPITAL 2020: The Alpha State

hardstyle-report-redactie
Hardstyle Report Redactie - 18 december 2019
“Citizens of QAPITAL, welcome to the next phase.” Zojuist is de trailer van QAPITAL 2020 naar buiten gekomen. Hiermee presenteert Q-dance ook het thema voor de editie van volgend jaar.

 


With the rapid expansion of our community, the time has come to claim our status as a unified and sovereign nation: The Alpha State.
Een nieuw hoofdstuk voor de hoofdstad van raw hardstyle is aangebroken. Na het opbouwen, het weren van hackers, het terugveroveren en het wederopbouwen de stad is het tijd voor een nieuwe fase: The Alpha State.

De zevende editie van QAPITAL richt zich duidelijk op het verbinden van de raw hardstyle scene. “While the world around us is forcefully divided, we rise to power, strongly united!” Het is een mooie knipoog naar het sterke gevoel van verbondenheid dat de kern vormt van onze muziek. Tegelijkertijd is het ook een actueel statement naar de hardstyle scene die door alle subgenres steeds verder meer verdeeld wordt. Tijd om op QAPITAL alle liefhebbers weer bij elkaar te brengen!

From QAPITAL’s founding fathers and today’s undisputed raw heavyweights to the next generation leaders: this year’s line-up will feature all domains of our raw nation.
Geen QAPITAL zonder ijzersterke line-up. In een interview van vorig jaar met Q-dance vertelden ze dat het belangrijk is dat QAPITAL een goede weerspiegeling is van de raw scene. “We streven er ieder jaar weer naar om een compleet nieuwe ervaring te bieden door verschillende artiesten te boeken.” In 2020 tillen ze dit naar het volgende level door als domeinen en genres binnen raw hardstyle te vertegenwoordigen. Van hard naar keihard.

We will eternalize this historic event with a unique show experience. Together with you, we will give birth to a brand-new show that revolves around the unbeatable sense of unity that QAPITAL is renowned for.
Waar de meeste feesten van Q-dance breed georiënteerd zijn, richt QAPITAL zich op het allerhardste. Maar dan wel met de kwaliteit die je van Q-dance gewend bent: een thema dat uitgewerkt is tot in de puntjes, een licht- en lasershow waar je mond van openvalt en natuurlijk de ronddraaiende center-stage (wie herinnert zich die gruwelijke stage van 2017 nog?). Daar wordt aankomend jaar een nieuw showmoment aan toegevoegd, waarin door fans geselecteerde tracks een belangrijke rol in zal spelen. Alles om QAPITAL in 2020 nog vetter te maken.

We steken onze liefde niet onder stoelen of banken. Deze afsluiter van het indoorseizoen heeft een mooi plekje in ons hart. En de trailer belooft veel goeds: het oude vertrouwde QAPITAL, maar dan met wat nieuwe elementen. We zijn heel erg benieuwd hoe dat tot uiting gaat komen. Jij ook? Zorg dan dat je klaarzit: de kaartverkoop start op zaterdag 21 december. Hotel Packages zijn vanaf vandaag te koop via Q-dance Travel.
QAPITAL