Q-dance kondigt zevende editie van QAPITAL aan 001

Q-dance kondigt zevende editie van QAPITAL aan

birgit
Birgit Roobol - 14 december 2018

“The city is what it is… because we are who we are.” Op zaterdag 6 april keert de raw hardstyle capital terug naar de Ziggo Dome in Amsterdam. Duizenden dedicated raw soldiers geven zich over aan een nacht vol power tijdens een van de hardste Q-dance events van het jaar: QAPITAL.

Met het anarchistische thema, de signature stage in het midden van de zaal, een line-up met alleen de hardste artiesten, een ijzersterke productie en een weerzinwekkende show, is QAPITAL de ultieme close down van het indoorseizoen.

Vorig jaar overtrof Q-dance zichzelf met een waanzinnig stage-design. Van links naar rechts hing er een enorme brug, geïnspireerd op de Golden Gate Bridge in San Francisco, met in het midden een ronddraaiend podium. Daar omheen stonden duizenden raw hardstyle fans te genieten van dikke sets van onder andere Gunz for Hire, Sub Zero Project en Delete, en natuurlijk het steengoede anthem gemaakt door Phuture Noize: ‘The Anthem of Freedom’.  

Rebelion: de anthem makers van QAPITAL 2019

Waar Q-dance ons normaal codes (en onze hersenen) laat kraken met puzzels en hints, verklapten ze vorige maand al wie de anthem makers van QAPITAL 2019 zijn. Niemand minder dan het Schotse raw-duo: Rebelion, geroemd om hun experimentele sound en disorted kicks.

De line-up van QAPITAL 2019

Wie goed oplet, vangt in de trailer een glimp van wat artiesten uit de line-up op. Natuurlijk wordt er al druk gespeculeerd op het internet. Onder andere namen als: D-Sturb, Adaro, Myst en Rejecta komen voorbij. Gelukkig hoeven we niet lang te wachten, de line-up wordt deze maand nog bekend gemaakt.

De komende maanden staat bij Q-dance volop in het teken van QAPITAL. Zo volgen de de artiesten van de line-up tijdens hun ‘road to QAPITAL’. Van een sneak-peek in het leven van de artiest tot nieuwe muziek. Daarnaast belooft Q-dance voor deze zevende editie, terug te keren naar de essentie van raw hardstyle. Wat dat precies inhoudt, weten we nog niet, maar een goede raw classic set op de line-up is zéker welkom.


Grote liefhebber van raw hardstyle en de ijzersterke producties van Q-dance? Omcirkel 6 april in je agenda, want QAPITAL met recht één van de beste indoorfeesten van het jaar.

  • Koop je tickets vanaf zaterdag 22 december 13.00 uur op Q-dance.com
  • Bestel je Hotel Packages vanaf zaterdag 15 december 13.00 uur hier.