Phuture Noize is de anthem maker van QAPITAL 2018

Phuture Noize is de anthem maker van QAPITAL 2018

birgit
Birgit Roobol - 12 maart 2018

This is the soundtrack of our movement: Anthem of Freedom.

Met een ronddraaiend podium, de allerbeste raw artiesten, een show zoals je van Q-dance gewend bent, snoeiharde kicks en een stijgend bpm, komt QAPITAL in opstand tegen de gevestigde orde. Aan Phuture Noize de eer om dit jaar het anthem te maken.

Phuture Noize is misschien niet de eerste aan wie je zou denken, bij het maken van een QAPITAL anthem. Daarom zijn wij heel erg blij dat Q-dance deze verrassende keuze heeft gemaakt. Hij is een van de meest belovende, jonge artiesten van dit moment. Een echte rising star die op extreem hoog niveau produceert. Met deze milestone zet Phuture Noize opnieuw een stapje in de juiste richting, om misschien wel een van dé leading artists uit de hardstyle scene te worden.

“We are society. We are QAPITAL.” De combinatie van de uplifting melodie, de briljante kick en goede vocals, maakt deze track misschien wel tot één van onze favoriete QAPITAL anthems ooit. We kunnen niet wachten tot we hem door de Ziggo Dome horen knallen en iedereen de lyrics meeschreeuwt. Anthem of Freedom’ ademt dat typische, anarchistische QAPITAL-gevoel. En dat is precies waar het om draait bij het maken van een goed anthem.

Ben je benieuwd naar het verhaal achter ‘Anthem of Freedom’? En wat Phuture Noize zijn volgende doelen zijn? Houd onze website in de gaten.

Check hier de volledige QAPITAL 2018 line-up.