qapital

Zo brengt de line-up van QAPITAL 2020 jou in The Alpha State

carmina
Carmina Wassink - 19 januari 2020
Een nieuwe fase voor QAPITAL is aangebroken. In 2013 opende de poorten van de raw hardstyle hoofdstad en na zes succesvolle edities is QAPITAL uitgegroeid tot het epicentrum van de raw hardstyle. Voor de zevende editie van QAPITAL focust het feest zich op het verbinden van de raw hardstyle community.

De muziek is zo explosief gegroeid dat er binnen dit subgenre, nieuwe stromingen ontstaan. Waar de ene gek is op de experimentele, snoeiharde kant van de muziek, kiest de ander liever voor het authentieke raw hardstyle geluid.

While the world around us is forcefully divided, we rise to power: strongly united!
De line-up van QAPITAL 2020 | The Alpha State focust zich op het verbinden van al die verschillende soorten liefhebbers. Voor het eerst is de line-up verdeeld in vijf verschillende blokken, zo bouwt de avond op van euphoric raw tot extreme raw.

line-up-qapital-2020The Alpha Rise:

Apexx LIVE
Degos & Re-Done
Hard Driver presents: All or Nothing LIVE
MYST

Deze Alpha’s zetten de toon van de avond en laten je de rompslomp van het dagelijks leven vergeten. Een lichte tinteling schiet door je lichaam waarbij het gevoel van vrijheid je bekruipt. Boodschappen doen? Huiswerk maken? Je oma bellen? Dat ene mailtje van je collega? Al deze gedachten verdwijnen als sneeuw voor de zon.

The Alpha Foundation:

Adaro & B-Front: 8 years of QAPITAL
Bloodlust & E-Force: Future & Fundaments

Zij belichamen waar raw hardstyle voor staat. In dit blok stappen we in een tijdmachine, van de beginjaren van QAPITAL tot nu, met hier en daar een sneak-peek in de toekomst. Dit gevoel van nostalgie brengt je in hogere extase. Alsof je de hele wereld aan kunt.

The Alpha Prime:

Act of Rage
D-Sturb & Rejecta: The Alpha Combination
The Qreator: The Ultimate QAPITAL mix
Warface

Tijdens deze fase nemen de helden van nu je mee op een muzikale reis door hun raw repertoire. Een muzikaal hoogtepunt! Dit is het moment: get ready for your Alpha State of Mind.

The Alpha Extreme:

Rebelion
Rooler LIVE
Ncrypta & Thyron

Hosted by: Livid
Guest: Last Word

Met alle energie die je nog in je hebt, bereikt The Alpha State een extreem hoogtepunt. Deze artiesten staan voor de meest experimentele kant van raw hardstyle en brengen de nieuwe invloeden in de muziek. Stilstaan is geen optie meer, de adrenaline giert door je lijf!

The Alpha Future:

Contest winner
D-Attack
Element
Imperatorz
Invector
Level One
Vertile
Hosted by: Focus

Geen QAPITAL of Alpha State zonder jong talent! Ga voor dat extra beetje energie en power ook zeker in area 2 kijken.

 
 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Together we create: The Alpha State! #QAPITAL2020

Een bericht gedeeld door Q-dance (@q_dance) op

 

 

QAPITAL 2020 | The Alpha State vindt plaats op 4 april in de Ziggo Dome. Koop je tickets hier. Slaap je liever in een hotel? Check dan Q-dance Travel.