artofdance

Art of Dance

Art of Dance is dé eventorganisator op het gebied van hardcore en raw hardstyle. Met toonaangevende concepten als Masters of Hardcore, Supremacy, Syndicate en Free Festival. Art of Dance richt zich op het allerhardste binnen de hardere stijlen.

In 2001 ontstond Art of Dance rondom het legendarische industrieterrein naast de N203. De hardcore bubbel is gebarsten en zelfs de allergrootste events worden in de koelkast gezet. Art of Dance bracht daar verandering in. Door nooit de hoop te verliezen en altijd te streven naar perfectie spraken ze met de grootste producties op vette locaties, het hardcore publiek massaal weer aan.

Art of Dance kenmerkt zichzelf door de strakke shows, waar veel bijzondere en nieuwe technieken toegepast worden. Denk aan het gebruik van een plafondconsole waardoor de dj booth boven het publiek hangt en een systeem wat hologrammen boven dj’s projecteert. Art of Dance laat via deze weg weten dat ze een van de meest vooruitstrevende organisaties is wat betreft techniek en uitvoering van en tijdens een evenement. Het is niet voor niets dat zij aan het roer van Dominator, het grootste hardcore festival, en Supremacy staan.