vaqation-header-2020

Q-dance & Art of Dance presenteren: VAQATION

hardstyle-report-redactie
Hardstyle Report Redactie - 27 december 2019
Droom jij van zon, zee, strand en hardere stijlen? Een goed feestje in de stralende zon, maar dan wel met de kwaliteit van eigen bodem? Trommel je vrienden op en zet je spaargeld aan de kant, want Q-dance en Art of Dance presenteren: VAQATION.

Get ready for the harder styles experience of a lifetime

Vergeet Ibiza, Chersonissos, Ll'oret de Mar, Albufeira en Mallorca. Van 24 tot en met 28 augustus wordt Zrce Beach op Pag island, ook wel bekend als het Ibiza van Kroatië, omgetoverd tot het paradijs voor liefhebbers van hardstyle en hardcore. Tijdens deze dagen heb je toegang tot clubevenementen, pool party's, exclusieve bootfeesten en allerlei te gekke strand- en vakantie activiteiten. En dat is nog niet alles, want Q-dance en Art of Dance hebben alle grote merken, labels en artiesten binnen de scene uitgenodigd om jouw VAQATION echt onvergetelijk te maken.

In tegenstelling tot andere evenementen boek je je ticket voor dit alles-in-1-vakantie-en-festival-concept in combinatie met verblijf in een van de geselecteerde appartementen, hotels en villa’s. De goedkoopste pakketten zijn verkrijgbaar vanaf 349 euro en zijn inclusief een 5-daags verblijf (upgrade naar 6 of 7 nachten mogelijk) en toegang tot alle aangesloten clubs. Binnenkort volgt meer informatie over georganiseerde busreizen, airport transfers en meer. Heb jij zin in een vakantie vol zon, zee en hardere stijlen? Check dan de officiële VAQATION website .

 

 
 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Get ready for a harder styles experience of a lifetime. #VAQATION

Een bericht gedeeld door VAQATION (@vaqation_croatia) op