art-of-dance-q-dance

Q-dance neemt 50% van de aandelen van Art of Dance en Most Wanted DJ over

birgit
Birgit Roobol - 9 augustus 2019
Breaking news! Q-dance is een stapje dichterbij hardstyle domination. Worlds leading hardstyle organisatie heeft namelijk 50% van de aandelen van Art of Dance en Most Wanted DJ Agency overgenomen. Q-dance en Art of Dance organiseren al jarenlang samen Dominator, maar deze samenwerking wordt in de toekomst dus alleen maar hechter.

Tot het Art of Dance portfolio horen feesten zoals Master of Hardcore, Dominator, Supremacy, Syndicate en Free Festival. De organisatie trekt jaarlijks meer dan 200.000 bezoekers. Ook Most Wanted DJ Agency is een van de grootste agencies in de scene. Als onderdeel van de ID&T-groep, waar Q-dance tot behoort, gaan er dus ook voor Art of Dance een hoop nieuwe deuren open.

art-of-dance-q-dance-aandelen-3

 

Wouter Tavecchio, CEO van ID&T en oprichter van Q-dance vertelt: “Dit is een zeer belangrijke stap voor Q-dance, waarmee wij invulling geven aan onze ambitie om onze marktpositie in Nederland te verstevigen en uit te breiden. Art of Dance is net als Q-dance een organisatie die aan de wieg van deze industrie heeft gestaan en zich door de jaren heen heeft ontwikkeld tot professionele en zeer succesvolle partij. Zij bevinden zich op hetzelfde level als Q-dance en we kunnen elkaar op vele vlakken versterken.”

Matthijs Hazeleger, CEO van Art of Dance: “We kijken er naar uit om met Q-dance voort te borduren op de goede samenwerking die al is ontstaan rondom Dominator. We gaan uiteraard gebruik maken van het internationale netwerk van Q-dance en ID&T om dat ten goede te laten komen aan onze evenementen, aangesloten artiesten en uiteraard aan de beleving van onze bezoekers. Als onderdeel van een grotere groep versterken wij onze positie in deze zeer competitieve markt.”

Art of Dance en Most Wanted DJ blijven zelfstandige bedrijven binnen de ID&T-groep.