Be a Weekend Warrior! 001

Be a Weekend Warrior!

hardstyle-report-redactie
Hardstyle Report Redactie - 9 mei 2017

Nog 45 dagen tot pompende basslijnen, dikke kicks, bruut gestamp en fans van over de hele wereld de grasvelden naast het Walibi terrein zullen domineren. Liefhebbers van over de hele wereld reizen af voor vijftien jaar Defqon.1. Vijftien jaar het allerbeste van de hardere stijlen.

Omdat je, als echte Weekend Warrior, geen enkele seconde van dit weekend wil missen, verblijf je uiteraard op de camping. Hier gaat het feestje ’s nachts keihard door, duik je per ongeluk in de verkeerde tent, word je misschien wel verliefd, sluit je vriendschappen voor het leven en dreun je je luchtbed af door de snoeiharde muziek van mede-Warriors die vooral nog lang niet aan slapen denken. Maar voordat je aan het weekend van je leven kunt beginnen, moet je eerst alle kampeer-skills uit de kast trekken. Defqon.1 is namelijk niet alleen een beproeving van jouw uithoudingsvermogen en liefde voor de hardere stijlen, maar een nog véél groter avontuur. Only the strong ones survive!

De eerste beproeving heb je doorstaan; je hebt je weekendticket bemachtigd! In de tussentijd heb je je uiteraard goed voorbereid en het plan uitgestippeld. Jij bent immers een echte Weekend Warrior. Bepakt en bezakt ren je als een gek over de parkeerplaats, door de ingang, dwars over het veld, op zoek naar het állerbeste plekje voor jouw tent. Onderweg ben je al drie keer gestruikeld over al je bagage en heb je diverse keren bolderkarren en steekwagentjes tegen je enkels aan gehad, maar hebt uiteindelijk een redelijk plekje veroverd. Misschien niet op de camping die je voor ogen had, maar je ligt tenminste niet in de bosjes of een greppel. Still going strong!

Be a Weekend Warrior! 002

Stiekem heb je nog nooit gekampeerd, maar dat komt helemaal goed. Gelukkig had je oom nog een tentje ergens in de schuur liggen. Twaalf jaar geleden een keertje gebruikt tijdens een vakantie in Zuid-Frankrijk, maar hij zou het nog prima doen. Ook heb je een zet-je-tent-op-in-vijf-minuten tutorial bekeken en gaat er geen seizoen van Expeditie Robinson aan je voorbij. En bovendien, hoe moeilijk kan het zijn om een tent op te zetten? Let’s get that party started!

Na flink wat stoeien staat hij. Niet bepaald in vijf minuten, maar onder het genot van de snoeiharde hardcore die uit de krakende bluetooth speaker van je buurman komt, is het je uiteindelijk toch gelukt. Tijd voor bier en laat The Gathering maar komen. Je hebt de echte ontbering doorstaan en de rest wordt een makkie. No stress! Of toch wel? Want waar is toch dat zakje met die haringen?

Believe it or not; een echte Weekend Warrior doet dat véél makkelijker.

Be a Weekend Warrior! 003

Geen gesleep met tenten, tentstokken, haringen en andere narigheden. Sterker nog, je hoeft niet eens je leven te riskeren voor de allerbeste plek. Stel je voor: je komt zonder gehaast aan op het terrein en je hoeft alleen nog maar je spullen in je tent neer te zetten. Onmogelijk? Nee! Met de Pre Set-up Defqon.1 tent heb je gegarandeerd de beste plek! Je felrode Weekend Warrior tent staat voor je klaar, je luchtbed is opgeblazen, je slaapzak ligt netjes op je bed gespreid, er is een lampje voor al je nachtelijke avonturen en ook een gratis tentslot is aanwezig. Comfort ten top en zonder enkele zweetdruppels klaar voor het weekend van je leven.

Maar ook als je wél kampeerkampioen bent, kan het allemaal veel gemakkelijker. Bovendien slaapt een echte Weekend Warrior in stijl; in een echte Defqon.1 tent. Behalve het Pre Set-up pakket, is er namelijk ook een Pick-up tent. Deze kun je ophalen bij de entree en vervolgens zelf in elkaar knutselen met je beste kampeerkunsten. Daarna heb je uiteraard nog genoeg tijd om te chillen, nieuwe vrienden te maken en te zorgen dat je klaar bent voor The Gathering. Vergeet niet zelf je luchtbed en slaapzak mee te nemen!

Dus, vergeet Expeditie Robinson, de zet-je-tent-op-in-vijf-minuten tutorial en wees een echte Weekend Warrior! Scoor nu je tweepersoons Pre Set-up of Pick-up Defqon.1 tent op travel.defqon1.com.