Hardstyle Report goes Defqon.1 001

Hardstyle Report goes Defqon.1

birgit
Birgit Roobol - 22 juni 2017

Hardstyle Report goes Defqon.1. We hebben jullie er maanden zoet mee gehouden… en nu is het eindelijk zover. Stiekem begeven wij ons NU AL op de holy grounds van de hardere stijlen. En we zijn er meer dan klaar voor! Jij ook?

Maar wat gaan we dan precies doen? Onze Hardstyle Reporters gaan gedurende het hele weekend de ultieme Defqon.1 experience vastleggen door middel van vlogs, vette video’s, interviews met artiesten en Weekend Warriors van over de hele wereld, kijkjes achter de schermen via social en waanzinnige foto’s. Livestreams, Instagram Stories, noem maar op!

Wil je hier graag een onderdeel van zijn? Of ben je benieuwd naar de gezichten achter Hardstyle Report? Kom langs voor een praatje, een drankje of een Hardstyle Report sticker bij onze reporters op de Comfort Camping, vertel ons in real live wat Defqon.1 nou precies voor jou betekent, een dansje of een leuk interview op het festivalterrein, of een leuke foto in onze eigen to go photobooth op de camping. En beleef vooral, net zoals wij, het weekend van je leven!

Like onze Facebookpagina, volg ons op Instagram en geniet mee van het beste festival op aarde en al onze te gekke Hardstyle Report avonturen! Morgen trappen we om 15:30 via Facebook af met een Hardstyle Report pre-party, live op Facebook vanaf Defqon.1! En de rest? Dat zien jullie vanzelf! Tot morgen!

#HardstyleReportgoesDefqon1