defqon1 2020 header

Defqon.1: D-Block & S-te-Fan als anthem makers, de line-up en meer

hardstyle-report-redactie
Hardstyle Report Redactie - 20 februari 2020
The Release was het startschot voor een nieuwe editie van Defqon.1. Net zoals vorig jaar werd het belangrijkste hardstyle nieuws van het jaar groots gepresenteerd aan het publiek. De line-up, de invulling van het weekend en natuurlijk het antwoord op jouw grote vraag: wie zijn de anthem makers?

D-Block & S-te-Fan! Het was jarenlang dé vraag waarom zij nog geen Defqon.1 anthem op hun naam hadden staan, maar eindelijk is het zo ver. Al vijftien jaar brengen ze hit na hit uit, dus hoe kan het ook anders dat het anthem van Defqon.1 2020 een pareltje is geworden. Echt een hele  plaat die ons volledig in de zomerse festivalsferen brengt. Primal Energy? BRING IT ON!

The Gathering

The Gathering is zoals altijd de opening van Defqon.1. Alle opgespaarde spanning mag je er hier uit dansen! Is er iets mooiers dan in een afgeladen BLUE staan en de woorden: “Welcome to Defqon.1” horen?! Tijd om je Primal Energy los te laten.

De BLUE wordt geopend door D-Block & S-te-Fan, opgevolgd door Wildstylez en Frequencerz. Dr. Peacock in Concert zet de BLACK op zijn kop. En uiteraard zijn er voor dit jaar ook nieuwe Spotlight plaatsen. Sub Zero Project staat dit jaar in The Spotlight in de BLUE op Defqon.1. The Spotlight in de BLACK is voor N-Vitral. De eerste Defqon.1 dag wordt vervolgens afgesloten met een vuurwerk!

The Wasted Lands

Ben je een echte Weekend Warrior die het héle weekend vol gas wil gaan? Ook dit jaar is er weer genoeg te beleven op The Wasted Lands.

dq2020-img-1

Saturday

De MAIN day van Defqon.1. Met POWER HOUR, 120+ artiesten, een mega dikke line-up op de RED en een eindshow die je kippenvel geeft. De zaterdag van Defqon.1 is de dag waarop alles samenkomt.

The Afterparty

Na de eindshow op zaterdag kun je je op The Afterparty helemaal laten gaan. Vier het Defqon.1 weekend alsof het NOOIT voorbij gaat met Devin Wild, Endymion, Max Enforcer, Problem Child en Destructive Tendencies.

dq2020-img-2

Sunday Funday

“From the Sunday morning specials to The Closing Ceremony, there’s no day like Sunday.” En dat klopt. De zondag van Defqon.1 is onze favoriete dag en ook dit jaar heeft Q-dance weer alles uit de kast getrokken. Begin je zondagochtend goed met het open-air bed concert met Sefa!

Ook hoef je je dit jaar niet zorgen te maken om alle wisselende stages: ALLEEN de UV en de BLACK switchen op zondag. Hardcore outside, dikke vette YES!

De zondag is uiteraard niet compleet zonder The Closing Ceremony. “Where warriors become heroes!” Waar de tranen vloeien en we de laatste uren helemaal uit ons dak gaan. Ons favoriete moment van het Defqon.1 weekend!

 

Line-up

Defqon.1 heeft veel bijnamen: The Motherland, Mecca of the Harder Styles. Het is dan ook geen verrassing dat al je favoriete artiesten aanwezig zijn gedurende het weekend. Van de RED tot de GOLD en MAGENTA, de YELLOW en BLUE, tot de INDIGO en UV, van vrijdag tot en met zondag, bekijk de gehele line-up.

Registratie

Travel & Stay member sale begint op 29 februari. Vanaf 7 maart begint de tickets member sale. Registreer je vanaf nu op de Defqon.1 website. Let op: je moet je registreren om een Defqon.1 ticket te kunnen bemachtigen, ook als je al Q-dance member bent. Meer informatie over de registratie check je hier.