Dit is de line-up van Defqon.1 Weekend Festival 20

Dit is de line-up van Defqon.1 Weekend Festival 2018

birgit
Birgit Roobol - 20 maart 2018

Weekend Warriors! Na alle #MaximumForce hints, is het eindelijk zo ver. De crème de la crème uit de hard dance scene verzamelt zich dit jaar opnieuw. Dit zijn de allerbeste artiesten van de wereld. Van legends tot rising stars. Van de BLUE naar BLACK, RED tot MAGENTA. Meer dan 250 artiesten, allemaal met hetzelfde doel: to go on Maximum Force. Dit is de line-up van Defqon.1 Weekend Festival 2018.

Friday

Friday, Gathering-day. De dag waarop de mooiste campingdeuren ter wereld openen, er van veld 1 tot veld 6 vriendschappen voor het leven worden gesloten en de meest legendarische pre-party’s plaats vinden. Om 20.00 uur openen de magische deuren van Defqon.1 Weekend Festival zich dan echt en is het tijd voor de meest legendarische festivalopening ever: The Gathering. Met in de BLUE onder andere de magische combinatie van B-Front en Phuture Noize (samen!), Frequencerz en Headhunterz. En in de BLACK: 20 Years of Endymion (Live) en Destructive Tendencies.

Saturday

Defqon.1, dag twee. De eerste volle festivaldag. Op zaterdag kun je op ontdekkingsreis langs het volledige spectrum van de hardere stijlen. Van de allergrootste namen op de RED (Noisecontrollers, Ran-D, Warface en Wildstylez) tot de early helden bij de MAGENTA (Pavo, Alpha Twins en Sunny D) , en van hardcore tot harder. Natuurlijk sluit je deze tweede Defqon.1 dag af op de RED, met een legendarische vuurwerkshow.

Nog lang niet klaar? Stamp door op de afterparty met onder andere Bass Chaserz, DJ The Prophet en Mental Theo.

Sunday

Op zondag kun je bewijzen dat je een echte Weekend Warrior bent. Op de derde Defqon.1 dag moet je ongetwijfeld de laatste restjes energie bij elkaar sprokkelen, maar ook deze dag ga je maximaal. In de BLUE vind je veel live-acts, onder andere van Deetox, Frequencerz en Phuture Noize. En de RED-stage is voor het eerst ook op zondag overdag open en staat die dag in het teken van Sunday Funday. Traditiegetrouw sluit je Defqon.1 Weekend Festival af met The Closing Ceremony met Brennan Heart, Coone en als klapper op de vuurpijl: Project One!

Check de volledige Defqon.1 Weekend Festival line-up hier.