Project One maakt het anthem van Defqon.1 Weekend

Project One maakt het anthem van Defqon.1 Weekend Festival 2018

birgit
Birgit Roobol - 14 mei 2018

Hardstyle laat ons hartje sneller kloppen. Maar als het om Defqon.1 gaat, slaat hij pas echt op hol. Minimaal 150 beats per minute. En na het lezen van dit bericht helemaal, want we hebben nieuws. Groot nieuws. Heel groot nieuws. Het nieuws waarop je al wacht nadat je op maandag brak van het Defqon.1 campingveld vertrekt.

Stiekem hadden we het natuurlijk al verklapt met deze preview, maar nu is het echt officieel. Eindelijk is de anthem maker (of moeten we zeggen: makers) voor de zestiende editie van Defqon.1 Weekend Festival officieel bekend gemaakt.

Project One.
Heady en Wildy!

Het Defqon.1 anthem behoort ieder jaar toe tot de grootsten der aarde. Het is bucketlist item voor veel artiesten en een kroon op je werk als dj en producer. Geen wonder dat deze dit jaar toebehoort aan Project One. 

En natuurlijk komt, zoals ieder jaar, ook deze anthem release met de nodige dosis kritiek. Andere artiesten zouden het meer verdienen of de track zou niet anthem-waardig zijn, maar is dat niet ieder jaar hetzelfde verhaal? Iedereen weet, zodra het Defqon.1 anthem door de speakers op de RED-stage knalt, reiken de handen naar de hemel, wordt er meegeschreeuwd en keihard losgegaan. Dan is iedereen alle negativiteit vergeten. Kippenvel gegarandeerd.

We kunnen nu al niet wachten om het anthem live te horen tijdens Defqon.1 Weekend Festival 2018, omringd door duizenden dedicated fans. That’s what makes our hearts beating 150 bpm.

We can’t wait to go on maximum force. #HardstyleReportgoesDefqon1