The Road to Defqon.1: Kriebels 001

The Road to Defqon.1: Kriebels

birgit
Birgit Roobol - 15 juni 2017

Zoals je misschien al op onze website en socials hebt kunnen zien, is er op dit moment maar één ding dat ons leven bezig houdt. Als ik al kan slapen, droom ik alleen nog maar over een euforische Heady die jankend het podium beklimt en schreeuwt: “THANK YOU SO MUCH DEFQON, THANK YOU SO MUCH!”, dreunende bassen, duizenden Weekend Warriors en vuurwerkshows die iedere pornofilm overstijgt.

Na een héél jaar wachten, kan ik niet geloven dat het over acht dagen al zo ver is. Kriebels in mijn buik overheersen stiekem nu al. Ik voel me net een kind van vijf dat bijna jarig is als ik aan rondvliegende opblaasdieren en drugs verheerlijkende lyrics tijdens Power Hour denk. Of aan de Defqon.1 Legends die dit jaar niet één, niet twee, maar drie uur zal duren! Of aan het moment dat je beseft dat je wéér niet rustig aan hebt gedaan tijdens The Gathering en nog een heel weekend moet. Of als je denkt aan ál die nieuwe toffe mensen die je gaat ontmoeten.

Aangezien onze Defqon.1 dit jaar zóveel meer wordt dan tot het gaatje gaan onder het genot van de beste dj’s ever, beginnen de zenuwen al op te spelen. Afgelopen dinsdag kwam team Hardstyle Report voor de laatste keer bij elkaar om alle ins en outs te bespreken. Al maanden zien jullie de geheimzinnige hashtags Hardstyle Report goes Defqon.1 voorbij komen en schrijven we iedere week een nieuwe blog in onze Road to Defqon.1. Wat we precies gaan doen houden we nog even geheim en verklappen we over precies één week, so stay tuned!

Wat het dit jaar ook gaat worden, hoe het weekend ook zal verlopen, voor mij kan het nu al niet meer stuk. This is what I love, and can’t stop loving. Defqon.1 is thuiskomen. En hoe overtuigd ik er eerder ook van was dat dit niets voor mij zou zijn, heb ik voor altijd mijn hart verloren op het evenemententerrein bij Walibi en zal ik dansen tot alle Air uit m’n Nikes is. Ieder jaar opnieuw.