Defqon.1 Weekend Festival 2018 - Maximum Force 001

Defqon.1 Weekend Festival 2018 - Maximum Force

birgit
Birgit Roobol - 14 februari 2018

Op 22, 23 en 24 juni zal Defqon.1 Weekend Festival opnieuw het hart van de hardere stijlen zijn. Na onder andere Weekend Warriors, Survival of the Fittest, No Guts, No Glory, Dragonblood en Victory Forever, is het tijd voor de volgende fase. Defqon.1, Maximum Force.

Daarmee lijkt de geschiedenis zich te herhalen, want in 2003 was het thema van Defqon.1, Maximum Force Readiness. En ook Defqon.1 Australia had in 2009 het thema Maximum Force. Toch geeft de artwork en de trailer een heel ander gevoel dan voorgaande jaren. Een reusachtige Defqon.1-mammoet, we zijn heel erg benieuwd wat dat zal betekenen.

En het is slechts een kwestie van tijd totdat je kaarten kunt kopen. Waar je voorgaande jaren met vier computers tegelijk klaar moest zitten voor de slopende strijd om een kaartje te bemachtigen, kun je je dit jaar voor het eerst preregistreren. Zo blijf je op de hoogte van de kaartverkoop en krijg je zelfs voorrang op de reguliere verkoop. Klik hier om je te registreren voor de pre-sale.

Ook dit jaar durft Q-dance het weer grootser aan te pakken. Helaas is het ze nog niet gelukt om een extra dag aan het festival toe te voegen, maar toch zijn er dit jaar een aantal nieuwe dingen. Zo kun je dit jaar voor het eerst een Premium Ticket kopen. Naast een premium camping mogelijkheid, de Comfort Camping, kun je dit jaar je Defqon.1 Weekend Festival ervaring extra upgraden. Met een Premium Ticket krijg je toegang tot Premium Decks bij de Red, Blue en Black. En heb je daarmee het beste uitzicht op The Gathering, Power Hour, The Endshow en The Closing Ceremony. Ook heb je toegang tot premium toiletten en premium barren. En eerlijk? Dat kun je tijdens zo’n weekend wel gebruiken.

Wil je op de hoogte blijven van al het nieuws rondom Defqon.1 Weekend Festival? Houd dan onze website en socialkanalen in de gaten.