The Road to Defqon.1: Pre-party 001

Blijf je thuis? Volg Defqon.1 2019 via de livestream

birgit
Birgit Roobol - 20 juni 2019
Je oma is jarig. Je cavia is ziek. Je hebt geen geld. Je hebt je benen gebroken. Je bent hoogzwanger. Je gaat trouwen. Of je woont aan de andere kant van de wereld. Je bent een van die pechvogels die Defqon.1 moet missen. Nu kun je twee dingen doen, of opgerold in een dekentje in de hoek van de kamer gaan liggen of de livestream van Defqon.1 2019 volgen.

Q-dance zendt Defqon.1 2019 namelijk live uit. Een heel weekend lang kun jij genieten van de madness die zich in Biddinghuizen afspeelt. Je kunt Defqon.1 dus volgen via een gratis livestream, maar nieuw dit jaar is de Premium Live Acces stream.

Gratis livestream
Net zoals vorig jaar zendt Q-dance een gratis stream uit, live vanaf Defqon.1 Weekend Festival. Samen met de hosts van dit jaar (E-Life, Audiofreq en Stephanie) kun je Defqon.1 live volgen, inclusief exclusieve interviews met je favoriete artiesten, uitgelichte setjes en toffe specials. Let op: dit geldt niet voor alle Defqon.1 highlights.*

Premium livestream
Nieuw dit jaar is de Premium Live Acces stream, jouw ticket naar de complete Defqon.1 experience. Voor €2,29 per dag of €4,49 voor het hele weekend krijg je live video toegang tot alle sets van de RED, BLUE, BLACK en UV op zondag. Daarnaast krijg je toegang tot een audiostream van alle 10 Defqon.1 area’s.

Wil je Defqon.1 highlights(*) zoals The Spotlight, POWER HOUR en The Endshow volgen? Dan heb je toegang tot de Premium Live Access stream nodig. De gratis livestream laat slechts stukjes van POWER HOUR en The Closing Ceremony zien.

“Onze livestreams zijn erg populair. Velen van jullie, van over de hele wereld, kijken graag naar de streams, en daar zijn we trots op. Het is een enorme inspanning om wereldwijd live-uitzendingen van hoge kwaliteit uit te zenden. Een enorm team werkt de klok rond om ervoor te zorgen dat je de beste content krijgt.

We zijn ervan overtuigd dat iedereen moet kunnen genieten van Defqon.1. Dat is de reden waarom de belangrijkste streams in audio en video gratis zijn. Die-hard fans die meer keuzes willen, kunnen Premium Live Access kopen. Het geeft hen de mogelijkheid om te schakelen tussen de livestreams van de grootste podia of voor een klein bedrag naar een van de vele audiostreams te luisteren”, aldus Q-dance.

Hoe werkt de premium livestream?
Ga naar Q-dance.com of de Q-dance app. Log in met je Q-dance account en kies vervolgens ‘full Premium Live Access’. Je kunt kiezen of je toegang voor 1 dag wilt of het hele weekend.

livestream-vrijdag livestream-dag-2 livestream-dag-3

Wil je meer informatie over de Defqon.1 livestreams? Bekijk het hier op Q-dance.com.