Het kerstcadeau van je dromen: De Defqon.1 Legends

Het kerstcadeau van je dromen: De Defqon.1 Legends set

birgit
Birgit Roobol - 24 december 2017

Ho, ho, ho, merry Christmas and a happy new year. Tijd voor je eerste kerstcadeau. Op deze kerstavond kun je namelijk drie uur lang genieten van het meest legendarische moment van 2017: De Defqon.1 Legends set. Als dat geen cadeautje is?

All legends

De Defqon.1 Legends set was altijd al legendarisch, maar nooit eerder was het zo’n groot ding. Zo kwam er zelfs Legends merchandise uit. Niet heel gek overigens, want voor het vijftienjarig jubileum van Defqon.1 haalde Q-dance alles uit de kast. Alle hardstyle-legendes op één podium. Headhunterz, Showtek, Noisecontrollers, Dana, The Prophet, Wildstylez en zoveel meer. In een reis door het fundament van de hardstyle-historie. Aangemoedigd door zestigduizend Weekend Warriors, die in de laatste uren van hun Defqon.1 Festival Weekend alles geven, onder het genot van een hoop vuurwerk, rook, lasers, confetti en emoties. A.k.a. de natte droom van iedere hardstyle-liefhebber.

Het kerstcadeau van je dromen: De Defqon.1 Legends

Als de Defqon.1 Legends eindelijk beginnen, besef ik ook dat het al bijna afgelopen is. Maar omdat ik nog lang niet wil denken aan de grote boze normale wereld, duik ik er nog één keer, met alles wat ik heb, volledig in. Verstand op nul. Helemaal vooraan. Keihard genietend van iedere seconde. Alsof het mijn laatste uren op deze aarde zijn.

We dansen, springen, stampen, beuken, gooien onze armen in de lucht en deinzen arm-in-arm mee op kippenvel platen. Dit zijn de momenten die voor altijd bij je blijven.

Driving home for Christmas doe je dit jaar dus onder het genot van drie uur legendarische hardstyle. Klaar voor een gigantische lading aan kippenvel, Weekend Warriors, emoties, dikke platen en geweldige dj’s? Herleef het allermooiste hardstyle-moment van het afgelopen jaar. Hier is ‘ie dan. Gelukkig hebben we de beelden nog.