defqon.1.-fans-2019

Defqon.1 fans in the spotlight

carmina
Carmina Wassink - 26 juni 2019
Nieuw op Defqon.1 is The Spotlight. Twee artiesten (BLUE en BLACK) worden tijdens The Gathering op vrijdag door Q-dance op een speciale manier uitgelicht met een plaatsje in de spotlight en krijgen hun eigen vrijdag-eindshow. Dit jaar zijn dat Phuture Noize en Dr. Peacock. Maar ook de Weekend Warriors verdienen wat ons betreft een plek in de spotlight. We interviewden Defqon.1 fans van over de hele wereld en zij vertelden ons over hun liefde voor dit fantastische festival.

“Ik kan er veel woorden aan vuil maken, maar Defqon.1 is gewoon mijn leven. Punt, klaar. Meteen na The Closing Ceremony begin ik alweer met aftellen tot de volgende editie.”

“Mijn vriend gaat al jaren samen met een van mijn beste vriendinnen naar Defqon.1. Ik werd toch eigenlijk wel een beetje benieuwd en toen ze de eindshow van voorgaande jaren lieten zien was ik meteen verkocht. De muziek, de lichten, het vuurwerk. Ik was verliefd. So I went, en geloof me, in het echt is het nóg duizend keer beter. Sindsdien staat het Defqon.1 weekend rood gemarkeerd in mijn agenda.”

“Defqon.1 is in één woord: GEWELDIG. Dit is de plek waar ik ultiem geniet, de voeten onder mijn lijf vandaan dans, vrienden voor het leven heb gemaakt en ieder jaar nieuwe mensen ontmoet. ”

“Ik heb ruzies gemaakt voor Defqon.1, oeps. Ik heb mijn oma’s verjaardag afgezegd en zelfs mijn laatste vrije dag opgeofferd. Ik doe alles voor dit feestje.”

“Ik vind het zó tof aan Defqon.1 dat alle hardere stijlen samenkomen en we genieten als één grote familie. Of je nou van terror houdt of van euforische hardstyle, we zijn allemaal one tribe.”

defqon.1-fans-2019.-2
“Ik vertel iedereen continu dat ze zeker één keer in hun leven naar Defqon.1 moeten gaan, dan weet je al genoeg denk ik. Het speelt een hele grote rol in mijn leven.”

“Als ik ooit een editie van Defqon.1 mis, ben ik waarschijnlijk overleden. Of (hoog)zwanger.”

“Ik keek de Defqon.1 aftermovies al toen ik 14 jaar oud was. Toen ik 18 werd, heb ik meteen een kaartje gekocht. Ik zie mezelf nog staan, jankend bij de eindshow. Het was altijd zo iets onbereikbaars en nu was ik er eindelijk onderdeel van. Ik ben zo trots dat ik mezelf een Weekend Warrior mag noemen.”

“Na 8 edities sta ik nog steeds te popelen om de Holy Grounds of Defqon.1 te betreden. Het is magisch: alle mensen die van ver en heinde afreizen naar Biddinghuizen, de verschillende hardere stijlen die samenkomen, de geniale sets van m’n favoriete dj’s, de shows van Q-dance, alles klopt gewoon.”

“Ik ben verliefd op Defqon.1 sinds ik de eerste stap op het terrein zette. Defqon.1 is mijn hoogtepunt van het jaar en als ik alleen al denk aan het moment dat het feest losbarst tijdens The Gathering in de BLUE, krijg ik al tranen in mijn ogen.”

“Defqon.1 is mijn thuisbasis. Het voelt altijd weer als thuiskomen. Dit is de plek waar ik alles even kan laten gaan.”

Vrijdag is het eindelijk tijd voor Defqon.1 Weekend Festival 2019. Heb je nog geen tickets en wil je er toch bij zijn? Er zijn nog zondag tickets te koop (scoor ze hier ).

  • Get ready met onze Defqon.1 Weekend Festival 2019 podcast special. Luister 'm hier.
  • Wil je je graag goed voorbereiden? Bekijk onze Weekend Warrior tips dan hier.