keltek-defqon.1

KELTEK released zijn deel van het Defqon.1 anthem: One Tribe

birgit
Birgit Roobol - 3 mei 2019
Het ruim negen minuten durende Defqon.1 anthem deed nogal wat stof opwaaien. Q-dance wees voor het anthem van 2019 maar liefst drie artiesten aan en gooide het over een hele andere boeg: drie tracks samengevoegd tot één.

De krachtige, grootse hardstyle van KELTEK, de mysterieuze sound van Phuture Noize en melodieuze frenchcore van Sefa vormen samen ‘One Tribe’. Maar de drie delen worden ook als solo-track gereleased. KELTEK bijt het spits af en brengt vandaag zijn deel van het anthem uit.

 

Met het ‘One Tribe’ anthem geregeld op repeat horen we het bekende “In power, we will rise.” Maar dan verrast hij ons met een heel nieuw stuk: een tribal mid-intro en een melodie zó goed, dat 'ie waarschijnlijk nog dagen in je hoofd blijft hangen. Damn, wat klinkt dat lekker.

KELTEK is een van de beste - als niet de beste - producers van dit moment. Sneller dan het licht vestigde hij zijn naam (opnieuw) en werd hij één van de key sterren uit de scene. Zijn melodieën zijn zo powerful en groots dat ze gemaakt zijn voor een stadion. Is ‘stadion-hardstyle’ nog geen ding? Dan maken wij het bij deze KELTEK’s ding. Zijn deel van het Defqon.1 anthem is een geniale vertaling van dit bijzondere feest. De grootsheid, het gevoel, de sfeer: alles zit erin. En dat komt in deze solo-release nog eens extra naar voren. Deze gaat op repeat!