The Road to Defqon.1: Paklijst voor Defqon.1 Weeke

The Road to Defqon.1: Paklijst voor Defqon.1 Weekend Festival

mitchell
Mitchell van Eenige - 20 juni 2018

Defqon.1, Defqon.1, en nog meer Defqon.1. Mocht je op de een of andere manier niets voelen voor het festival van het jaar – wij geloven je niet, maar oké – dan kun je Hardstyle Report de komende week maar beter even negeren, want over twee nachten is het eindelijk zover! Wij kunnen niet wachten en weten stiekem zeker dat jij dat ook niet meer kan. De héle week staat daarom in het teken van het Mekka van de hardere stijlen, aftellend tot het eindelijk zover is! Ben jij er klaar voor? 

Om de zenuwen een klein beetje terug te dringen en het hoofd koel te houden voor onze mede-festivalgangers, besloten wij een handje te helpen. Door Weekend Warriors voor Weekend Warriors. Daarom presenteren wij u: de enige echte Hardstyle Report approved paklijst voor Defqon.1 Weekend Festival. Zo vergeet je niets en kun je zorgeloos feesten.

Misschien zullen de meeste spullen voor de hand liggend zijn, maar uit ervaringen weten we dat deze dingen aardig goed van pas gaan komen en je deze essentials écht niet mag vergeten. Daarom hebben we er maar meteen een afbeelding van gemaakt, zodat je deze gemakkelijk op je telefoon kunt opslaan en tijdens het inpakken altijd bij de hand hebt! Good luck!

The Road to Defqon.1: Paklijst voor Defqon.1 Weeke

#HardstyleReportgoesDefqon1