15 years of Defqon.1 - Victory Forever! 001

15 years of Defqon.1 - Victory Forever!

birgit
Birgit Roobol - 3 maart 2017

Weekend Warriors unite! Get ready for 15 years epic of Defqon.1! Van Almere Strand tot drie stampvolle dagen op het Walibi terrein, maar altijd compleet uitverkocht. In de afgelopen vijftien jaar is Defqon.1 uitgegroeid tot het grootste, beste en belangrijkste hard dance festival op aarde.

Legacy defines us

Van 23 tot en met 25 juni 2017 vormt Defqon.1 Weekend Festival voor de vijftiende keer het hart van de hardere stijlen. Dit is het ultieme moment om een ode te brengen aan de hardstyle historie. Defqon.1 is HET episch centrum van de hard dance scene. Het anthem van 15 years of Defqon.1 is gemaakt door Frequencerz. Net zoals voorgaande jaren, is ook dit anthem ook weer een pareltje. Goede melodie en een lekkere kick. Naar de meningen van sommigen niet raw genoeg, maar is een Defqon.1 anthem dat ooit echt?

Altijd al een keertje naar Defqon.1 willen gaan? Dit is hét jaar. Maar wees gewaarschuwd: je kan niet meer terug. Als je ooit een Weekend Warrior bent geweest, wil je nooit meer anders. Verwacht een gigantisch spektakel! Zo is er bekend gemaakt dat The Closing Ceremony dit jaar drie uur gaat duren. In deze drie uur nemen de Defqon.1 Legends je mee op een memorabele tijdreis door de historie. Dit wordt een weekend om nooit meer te vergeten. Stay true to the roots of our endeavor. Defeat never, Victory Forever!

#HardstyleReportgoesDefqon1