Q-dance presents: Sub Zero Project - Contagion alb

Q-dance presents: Sub Zero Project - Contagion album reveal party

birgit
Birgit Roobol - 4 februari 2019

Het debuutalbum van Sub Zero Project komt eraan. Op 5 april releasen zij op Dirty Workz hun eerste album ‘Contagion’. Dit jonge duo heeft nu al een aantal hele bijzondere mijlpalen op hun naam staan, en als één van de leidende duo’s binnen de hardstyle scene, staan zij klaar om de volgende fase van hun carrière aan te kondigen. Hun missie? “To conquer the scene we live for!”

Om dit album met een extra BANG de wereld in te gooien, organiseert Sub Zero Project in samenwerking met Q-dance op 29 maart een album reveal party in de Warehouse Elementenstraat. Eén week voor de release van het debuutalbum, kun jij dus exclusief genieten van de sound van het eerste Sub Zero Project album.

De meest legendarische locatie van Amsterdam: Warehouse Elementenstraat

Het is niet het eerste feestje van Q-dance in de Warehouse Elementenstraat. Q-dance organiseert de laatste tijd meerdere feestjes in deze legendarische venue. Twee jaar geleden gaven ze tijdens Koningsnacht een feestje, maar ook de exclusieve Power Hour party van eind december, was in de Warehouse Elementenstraat. Het lijkt er dan ook op, dat we de komende tijd nog meer exclusieve Q-dance clubavonden kunnen verwachten op deze locatie.


Wil jij erbij zijn? Let dan op: dit event is een Q-dance members only evenement, dat betekent dat je alleen een ticket kunt kopen als je een account hebt op Q-dance.com. Slechts een gelimiteerd aantal tickets is beschikbaar, dus zorg ervoor dat je je registreert voor 8 februari (23.59 uur). Registreer je hier voor de ticketsale.

  • Heb je je ingeschreven voor de ticketsale van de album reveal party van ‘Contagion’? Dan ontvang je op 9 februari een e-mail met informatie over de ticketsale en line-up.
  • Wil je graag in de buurt blijven slapen? Klik dan tijdens de registratie ‘Hotel Package’ aan.