Phuture Noize released zijn nieuwste album: Black

Phuture Noize released zijn nieuwste album: Black Mirror Society

birgit
Birgit Roobol - 11 juni 2018

Out on Q-dance Records, het nieuwste album van multitalent Phuture Noize: Black Mirror Society. Met zijn muzikaliteit en talent voor storytelling through hardstyle weet hij zich opnieuw te overtreffen. 

Voor zijn nieuwste album gaat Marco Spronk te werk als een echte singer-songwriter, maar dan in hardstyle. En dat hoor je duidelijk terug zijn muziek. Hij schrijft zijn volledig nummers uit, waardoor iedere track onderdeel uitmaakt van het verhaal dat hij wil vertellen. De reden dat er ook in zijn nieuwste album opnieuw zo’n duidelijke lijn zit.

Phuture Noize released zijn nieuwste album: Black

Het idee van Black Mirror Society is afkomstig van de, volgens Phuture Noize, gebroken wereld van social media. ‘Black Mirror’ staat voor het geromantiseerde beeld dat online gegeven wordt, zijn ongelijke tweede ik op het internet, en ‘society’ staat voor de online wereld. Alle tracks van het album zijn met het gevoel wat hij daarover heeft geschreven.

Lees ook: Meer lezen over zijn nieuwe album? Check dan hier ons interview met Phuture Noize.

Afgelopen vrijdag (8 juni) hostte Phuture Noize in samenwerking met Q-dance een exclusieve album release party voor alle fans. In de WesterUnie in Amsterdam kwamen ruim achthonderd fans samen voor de album release van Black Mirror Society. En dat was te merken. Nooit eerder hebben we zo’n bijzondere sfeer op een feestje gevoeld als hier. De dj-deck was tussen het publiek geplaatst, waardoor er een unieke interactie ontstond tussen de crowd en de artiest.

Phuture Noize released zijn nieuwste album: Black

Maar toen MC Livid om 00.00 uur de stage aan Phuture Noize gaf, steeg de temperatuur nog eens met tien graden extra. De zaal ontplofte bijna. De nacht is gevuld met bevriende dj’s als B-Front (die héle WesterUnie op z’n kop gooit met platen als E=NC2 en R.E.M. Coma), Ran-D en ANDY SVGE, verrassende plaatkeuzes en nieuwe tracks. Gaaf om te zien hoe hardstyle in de hoofdstad in een clubomgeving zo goed tot zijn recht komt. Een avond om niet te vergeten.

De typische sferische, bijna emotionele hardstyle sound die hem als artiest zo uniek maakt, komt terug in iedere plaat en is voelbaar in de zaal. Phuture Noize maakt hardstyle met een verhaal. En een persoonlijke touch. Dat maakt hem een van de beste producers van het moment en hij bewijst het opnieuw met Black Mirror Society.

Get your copy now.