sefa-impaqt

Q-dance en Sefa slaan de handen ineen tijdens The Titan Showcase op IMPAQT

birgit
Birgit Roobol - 24 mei 2019
Na de bekendmaking van de opvolger van Q-BASE: IMPAQT - Festival of Titans en de line-up, laat Q-dance nu ook meer los over ‘The Titan Showcase’. Het is voor het eerst dat Q-dance bezoekers de kans biedt om twee uur voordat het officiële festival van start gaat, alvast het terrein in te wijden. Verwacht een spectaculaire opening, zoals je van Q-dance gewend bent. Maar dat is niet het enige: Q-dance en Sefa bundelen hun krachten voor een nieuw project tijdens ‘The Titan Showcase’.

Sefa is the rising star van dit moment. In een korte tijd heeft deze jonge artiest een brug geslagen tussen de verschillende genres in de hardstyle scene. Iets waar niemand de afgelopen tijd echt in leek te slagen. Hardstyle, hardcore of frenchcore: zijn kenmerkende melodieuze, energieke sound is razend populair bij iedereen. Na het veroveren van mainstage na mainstage, een killer-afsluiter in de BLACK op Defqon.1 2018, het Defqon.1 anthem van dit jaar en zelfs een spot in The Closing Ceremony op aankomende editie van Defqon.1, maakt hij zich klaar voor een nieuwe stap: een live show experience.

“HET IS MIJN DROOM OM ALS ARTIEST EEN BELEVING NEER TE ZETTEN, WAARIN IK MIJN INSPIRATIE EN MUZIKALE VISIE KAN LATEN SAMENSMELTEN TOT ÉÉN GEHEEL. WE GAAN MET DEZE LIVE-ACT TERUG NAAR DE OORSPRONG VAN MIJN MUZIEK. HET WORDT EEN GROOTS SPEKTAKEL!”

Twee uur voordat IMPAQT officieel van start gaat, gaan de deuren van het festivalterrein al open voor Titan tickethouders. Als onderdeel van een grote ‘karavaan’, ontdek je samen met Q-dance het terrein. Het is de ultieme manier om de krachten van de titanen aanschouwen en een exclusieve sneak-peek te krijgen in alles wat IMPAQT te bieden heeft. Deze show komt uiteindelijk tot een hoogtepunt in de première van Sefa’s live-act.

‘The Titan Showcase’ is exclusief toegankelijk voor de echte titanen, in het bezit van een Titan ticket. De ticketsale begint morgen (zaterdag 25 mei), 13.00 uur (CEST) op Q-dance.com.
  • Early bird tickets (€55): een gereduceerd tarief, maar heeft dezelfde voordelen als Entrance tickets. Only for the quick deciders!
  • Entrance tickets (€65): toegang tot het reguliere festivalprogramma van 14.00 – 02.00 uur. Entrance tickets gaan in de verkoop zodra Early Bird tickets uitverkocht zijn.
  • Titan tickets (€75): toegang tot het festival, inclusief de volledige ‘The Titan Showcase’. Let op: Only for the quick deciders! Op = op.